Portal Pszczelarski

XIX Dolnośląskie Święto Miodu i Wina w Przemkowie

wydarzenie pszczelarskie pszczelarstwo dolnośląskie wrzesień 2018 2018 Przemków XIX Dolnośląskie Święto Miodu i Wina w Przemkowie Dolnośląskie Święto Miodu i Wina w Przemkowie

Tegoroczne, XIX Dolnośląskie Święto Miodu i Wina w Przemkowie będzie inne niż wszystkie poprzednie. Nie dlatego, że ponownie program będzie niezwykle atrakcyjny, czy że odwiedzi go sporo miłośników pszczelarstwa. To nikogo nie ma prawa dziwić, kto choć raz odwiedził Dolnośląskie Święto Miodu i Wina w trakcie jego 18 dotychczasowych edycji.

Dolnośląskie Święto Miodu i Wina w Przemkowie w 2018 przejdzie do historii, ponieważ stanie się częścią XXXVI Ogólnopolskich Dni Pszczelarza, które w tym roku Zarząd Polskiego Związku Pszczelarstwa powierzył realizację Gminie Przemków.

Program wydarzenia oraz szersze informacje publikowane będą w artykule przypisanym Ogólnopolskim Dniom Pszczelarza.

Zobacz również:

XVIII Dolnośląskie Święto Miodu i Wina w Przemkowie

XVII Dolnośląskie Święto Miodu i Wina w Przemkowie

XVI Dolnośląskie Święto Miodu i Wina w Przemkowie

XV Dolnośląskie Święto Miodu i Wina w Przemkowie

XIV Dolnośląskie Święto Miodu i Wina w Przemkowie

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 1699

Komentarze z forum pszczelarskiego

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu. Bądź pierwszy i weź udział w dyskusji!




  Współpracują z portalem:

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Biały miód leśny z Mount Oku

Projekt Bartnik i polskie więziennictwo

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 1.

SKN Apis

SKN Apis

Partner serwisu

Studenckie Koło Naukowe "Apis" funkcjonuje na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, kierując swoje działania do wszystkich miłośników owadów użytkowych.

Zbiórka nasion i sadzonek roślin miododajnych i pyłkodajnych. SKN Apis 2016

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Skrzydełka z miodem i chili

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie