Portal Pszczelarski


I Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli

I Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli

I Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli miało miejsce 22 sierpnia 2014 r. Uczestniczyło w nim ok 150 pszczelarzy z województw: podkarpackiego, świętokrzyskiego i lubelskiego oraz kilkaset mieszkańców Stalowej Woli. Sukces wydarzenia zmotywował organizatora, który powziął decyzję o kontynuowaniu przedsięwzięcia. 18 września 2015 r. odbędzie się II Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli.

Zobacz również:

I Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli

II Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli

Wystawa uli ozdobnych. I Forum Pszczelarskie w Stalowej WoliUczestnicy konferencji pszczelarskiej. I Forum Pszczelarskie w Stalowej WoliUczestnicy konferencji pszczelarskiej. I Forum Pszczelarskie w Stalowej WoliDegustacja miodów. I Forum Pszczelarskie w Stalowej WoliDegustacja miodów. I Forum Pszczelarskie w Stalowej WoliStoisko z miodami. I Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli

Liczba wyświetleń galerii: 13765



  Współpracują z portalem:

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Skrzydełka z miodem i chili

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

X Krzeszowickie Miodobranie

Otwarcie sezonu pszczelarskiego w firmie Łysoń 2015

Miód z Mielca jest znakomity. Potwierdzają to badania

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Kutia wigilijna z miodem pitnym

Sałatka z ogórków w zalewie octowo-miodowej na zimę

Kaczka po mazursku