Portal Pszczelarski


I Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli

I Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli

I Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli miało miejsce 22 sierpnia 2014 r. Uczestniczyło w nim ok 150 pszczelarzy z województw: podkarpackiego, świętokrzyskiego i lubelskiego oraz kilkaset mieszkańców Stalowej Woli. Sukces wydarzenia zmotywował organizatora, który powziął decyzję o kontynuowaniu przedsięwzięcia. 18 września 2015 r. odbędzie się II Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli.

Zobacz również:

I Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli

II Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli

Wystawa uli ozdobnych. I Forum Pszczelarskie w Stalowej WoliUczestnicy konferencji pszczelarskiej. I Forum Pszczelarskie w Stalowej WoliUczestnicy konferencji pszczelarskiej. I Forum Pszczelarskie w Stalowej WoliDegustacja miodów. I Forum Pszczelarskie w Stalowej WoliDegustacja miodów. I Forum Pszczelarskie w Stalowej WoliStoisko z miodami. I Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli

Liczba wyświetleń galerii: 11475



  Współpracują z portalem:

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Partner serwisu

W Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Łukcie realizowany jest projekt ekologiczny "Pszczoły Lubię". Projekt jest laureatem konkursu grantowego "Z Kujawskim pomagamy pszczołom". Grant ufundowała firma ZT Kruszwica S.A. Organizatorem konkursu jest Fundacja Nasza Ziemia. Koordynatorkami projektu są Elżbieta Piotrak i Magdalena Palińska.

Pszczoły Lubię. Cz. 2.

Pszczoły Lubię. Cz. 1.

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Placki z borówkami i miodem z cytryną

Ciasto dyniowe z rabarbarem i miodem

Krem bananowo-owsiany z miodem

Tadeusz Kąkol

Tadeusz Kąkol

Autor tekstów

Emerytowany nauczyciel zawodu w Zespole Szkół Rolniczych. Obecnie zajmuje się pszczołami (12 uli) i ogrodnictwem (rośliny miododajne) w Grabowcu koło Zamościa.

Pyłek kwiatowy a pyłek pszczeli

Pszczelarz, a kto to taki?

Propolis - produkt pszczeli

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Marlenka - ciasto z miodem

Filet limonkowo-miodowy z ziołami

Grillowana karkówka miodowa