Portal Pszczelarski


I Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli

I Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli

I Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli miało miejsce 22 sierpnia 2014 r. Uczestniczyło w nim ok 150 pszczelarzy z województw: podkarpackiego, świętokrzyskiego i lubelskiego oraz kilkaset mieszkańców Stalowej Woli. Sukces wydarzenia zmotywował organizatora, który powziął decyzję o kontynuowaniu przedsięwzięcia. 18 września 2015 r. odbędzie się II Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli.

Zobacz również:

I Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli

II Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli

Wystawa uli ozdobnych. I Forum Pszczelarskie w Stalowej WoliUczestnicy konferencji pszczelarskiej. I Forum Pszczelarskie w Stalowej WoliUczestnicy konferencji pszczelarskiej. I Forum Pszczelarskie w Stalowej WoliDegustacja miodów. I Forum Pszczelarskie w Stalowej WoliDegustacja miodów. I Forum Pszczelarskie w Stalowej WoliStoisko z miodami. I Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli

Liczba wyświetleń galerii: 11133



  Współpracują z portalem:

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Korzenna sałatka z tofu i miodem na jabłkach

Zimowy torcik z żurawiną i kremem z białej czekolady

Tofu smażone w ziołach z miodem

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska założona przed II wojną światową działająca głównie na terenie powiatu mińskiego, ale zrzeszająca również pszczelarzy z innych rejonów. Celem Koła jest prowadzenie wszechstronnej działalności na rzecz pszczelarstwa i ekologii. Duży nacisk kładziony jest na edukację pszczelarzy jak również poszerzanie świadomości dzieci i młodzieży o roli pszczół w ekosystemie.

I Mazowiecka Konferencja Pszczelarska w Mińsku Mazowieckim

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu

Piernik sułtański

Nan-e qandi