Grzyby Harasiuki 2022
Zdjęciami z wydarzenia pt. Grzyby Harasiuki 2022 podzielił się z Państwem Pan Wacław Piędel.
Więcej informacji o wydarzeniu można znaleźć pod adresem: Pszczelarze z RKP BARĆ w Bielińcu wsparli akcję charytatywną 2022
Zdjęciami z wydarzenia pt. Grzyby Harasiuki 2022 podzielił się z Państwem Pan Wacław Piędel.
Więcej informacji o wydarzeniu można znaleźć pod adresem: Pszczelarze z RKP BARĆ w Bielińcu wsparli akcję charytatywną 2022
Najnowsze ogłoszenia:
Ostatnio na forum:
Współpracują z portalem:
Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl
Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.
Autor artykułów
Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.
Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning
Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.
Autor tekstów
Właściciel gospodarstwa pasiecznego Ślężańskie Miody i serwisu partnerskiego www.slezanskiemiody.pl