Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Metyloglioksal - antybiotyczny składnik miodu manuka Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 1095

Przejdź do artykułu Metyloglioksal - antybiotyczny składnik miodu manuka

Zaloguj się aby obserwować temat

cesarz

2024-01-19 20:22:49

Ten miod jest przereklamowany dobry marteking I mozna wcisnoc klientom wszystko moj kolega badal w izralejskim laboratorium miod wielokwiatowy letni i mial duzo lepsze parometry

Kryspin

2024-07-06 10:13:56

Witam. Miód Manuka jest przereklamowany. A jego cena też. Nasze miody posiadają podobne składniki zdrowotne tylko w mniejszej ilości. Co polecam wszystkim kupującym ku uwadze.

Weź udział w dyskusji:


Ostatnio dodane posty:

Kapelusz zapinany pod pachami
25 Września 2024

Pomoc w przygotowaniach
24 Sierpnia 2024

CO PRAWDA JEST DOPIERO 20 STYCZNIA ALE RODZINY JUŻ ZACZĘŁY CZERWIENIE.
15 Sierpnia 2024

Do czego służą mateczniki?
02 Sierpnia 2024

Pomoc w przygotowaniach
02 Sierpnia 2024

Pomoc w przygotowaniach
26 Lipca 2024


Ostatnio dodane tematy:

Pomoc w przygotowaniach
13 Lipca 2024

pszczoły w kominie
26 Maja 2024

Rekordowe miodobranie z pasieki miejskiej w Gdyni 2022
13 Kwietnia 2024

Pszczoły wybudziły się w styczniu 2023
21 Lutego 2024

Miód z Pasieki w Sercu Opola - wyniki analizy pyłkowej
17 Lutego 2024


Najaktywniejsi w tym tygodniu:



  Współpracują z portalem:

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Webinarium Kim & Jim show: I bought bees. Now what? 2016

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Ciasteczka lekko miodowe

Żurawina z miodem i wanilią

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu

Bastani – perskie lody szafranowe