Portal Pszczelarski

Koktajl z mango i ananasa z mlekiem kokosowym

Na zdjęciu koktajl z mango i ananasa z mlekiem kokosowym i miodem. Autorka zdjęcia: Magdalena Faltyn Źródło zdjęcia: Kuchnia Krokusia

przepis z miodem miód koktajl z mango i ananasa z mlekiem kokosowym i miodem koktajl z miodem napój z miodem

Mogę tylko napisać, że dla tych co lubią mango, koktajl jest... mega pyszny no i zdrowy :) Zachęcam do wypróbowania przepisu!

Składniki:
-
1 mango,
- 1/2 ananasa,
- 1 szklanka mleka kokosowego,
- 3 łyżki miodu.

Przygotowanie:

Ananasa i mango obieramy, kroimy w kostkę. Do blendera dodajemy owoce, mleko kokosowe i miód – miksujemy. Gotowy koktajl podajemy  schłodzony.

Zobacz moje pozostałe przepisy opublikowane na Portalu Pszczelarskim:

1. Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z nutką chili

2. Łosoś w musztardzie i miodzie

3. Marchewka z jabłkiem i miodem

4. Udka z kurczaka z ketchupem i miodem

Odwiedź mój blog kulinarny: Kuchnia Krokusia

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 5288

Komentarze z forum pszczelarskiego

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu. Bądź pierwszy i weź udział w dyskusji!




  Współpracują z portalem:

Michał Piątek

Michał Piątek

Ekspert Portalu Pszczelarskiego

Pszczelarz, właściciel serwisu www.pogodnypiatek.pl, w którym prowadzi blog pszczelarski i zamieszcza nakręcone przez siebie filmy. Jeden z autorów dwumiesięcznika „Pasieka”, organizator konferencji pszczelarskich, wykładowca.

IV Konferencja KD Pszczółka - podsumowanie wydarzenia

Michał Piątek Dochodowa pasieka - książka dla pszczelarzy

Skuteczna ochrona roślin bezpieczna dla owadów zapylających

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Słodka sałatka z kurczakiem

Ciasto orzechowe z miodem

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Miodobranie - krok po kroku

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Podział miodów pitnych

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie