Portal Pszczelarski

Wywiad z Jarosławem Gerczakiem i Agatą Lubak w TVP3 Opole 2018

Pszczelarze Jarosław Gerczak i Agata Lubak w TVP3.

pszczelarstwo opolskie wywiad z pszczelarzem Jarosław Gerczak Agata Lubak Koło Pszczelarzy w Racławicach Śląskich

TVP 3 Opole w dniu 18 stycznia 2018 r. w ramach programu "O!polskie o poranku" przeprowadziło wywiad z pszczelarzem z Moszczanki - Jarosławem Gerczakiem oraz panią Agatą Lubak, wiceprezes Koła Pszczelarzy w Racławicach Śląskich. Posłuchajcie z jak dużą pasją i jak ciekawie opowiadają o pszczołach. Początek od 8:30.

Czytaj również:

Jarosław Gerczak gościem programu Czas Reportażu 2015

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 1974

Komentarze z forum pszczelarskiego

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu. Bądź pierwszy i weź udział w dyskusji!




  Współpracują z portalem:

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska założona przed II wojną światową działająca głównie na terenie powiatu mińskiego, ale zrzeszająca również pszczelarzy z innych rejonów. Celem Koła jest prowadzenie wszechstronnej działalności na rzecz pszczelarstwa i ekologii. Duży nacisk kładziony jest na edukację pszczelarzy jak również poszerzanie świadomości dzieci i młodzieży o roli pszczół w ekosystemie.

I Mazowiecka Konferencja Pszczelarska w Mińsku Mazowieckim

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasteczka lekko miodowe

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Żurawina z miodem i wanilią