Portal Pszczelarski

Jarosław Gerczak gościem programu Czas Reportażu 2015

Jarosław Gerczak w swojej pasiece. Źródło: youtube.com/watch?v=lDribjQ_fgE

pszczelarstwo opolskie wywiad z pszczelarzem pszczelarz z Moszczanki Jarosław Gerczak

Opolski oddział TVP3 9 lipca 2015 roku wyelitował program Czas Reportażu, którego głównym bohaterem był Jarosław Gerczak, pszczelarz z Moszczanki (powiat prudnicki, województwo opolskie). 

Podczas emisji odcinka zatytułowanego "Moje pszczoły", podzielił się z telewidzami informacjami na temat tego, skąd się wzięła u niego pasja do pszczół, jakie były jego początki w pasiece oraz... dlaczego ma dwie rodziny. 

 

Już 18 stycznia 2018 r. pan Jarosław Gerczak ponownie będzie gościem TVP3 Opole. Około godziny 7:00, dzięki niemu, telewidzowie poznają tajniki pszczelarzenia, problemy na jakie natrafia pszczelarz w swojej pracy oraz najpiękniejsze momenty, które towarzyszą pszczelarzowi podczas pracy przy pszczołach.

Czytaj również:

Wywiad z Jarosławem Gerczakiem i Agatą Lubak w TVP3 Opole 2018

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 1785

Komentarze z forum pszczelarskiego

blondynekkrk 2018-01-15 20:01:29

Widać, że pszczelarz z pasją! Szkoda, że w Krakowie nie odbiera TVP3 Opole bo chętnie bym oglądnął. Może jakieś nagranie będzie dostępne później w internecie. Jak ktoś by coś wiedział to proszę o link!



  Współpracują z portalem:

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Torcik naleśnikowy z miodem

Szybki piernik z miodem na święta

Gniazdka z ciasta kataifi z miodem

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Słodka sałatka z kurczakiem

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Właściwości i zastosowanie miodu

Kontrola jakości miodu

Działanie antyoksydacyjne (aktywność antybakteryjna) miodu

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie