Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie

Serdecznie zapraszamy do aktywnego uczestnictwa na forum dla pszczelarzy! Osoby, które nie posiadają konta proszone są o uprzednią rejestrację. Osoby zarejestrowane w celu utworzenia tematu lub dodania postu proszone są o zalogowanie. Panel rejestracji i logowania znajduje się powyżej.

Instrukcja korzystania z forum znajduje się tutaj: Forum pszczelarskie - jak korzystać?

U nas wszyscy są równi i żadne pytanie nie pozostaje bez odpowiedzi! Tym samym oddajemy do Waszej dyspozycji największe forum pszczelarskie w Polsce.

Apiterapia i kosmetologia

Tematów: 42, Postów: 321 Jak leczą się pszczelarze? przez Kornelia-kami (2021-05-12 20:12:54)

Biologia pszczół

Tematów: 79, Postów: 403 Pszczoła kaukaska przez KamilaPa (2021-05-12 13:04:19)

Choroby, zagrożenia i ochrona pszczół

Tematów: 86, Postów: 528 Objawy nosemozy przez Kornelia-kami (2021-05-12 20:00:21)

Chów i hodowla pszczół

Tematów: 137, Postów: 641 Węza przez tommi (2022-05-10 19:08:21)

Produkty pszczele

Tematów: 67, Postów: 435 Badania miodu - analiza pyłkowa przez tommi (2022-05-10 19:09:15)

Szybkie pytanie - krótka odpowiedź

Tematów: 134, Postów: 654 Zrujnowana pasieka przez tulipan (2021-07-25 12:28:23)

Tematy nie związane z pszczelarstwem

Tematów: 64, Postów: 368 Co kupić na dzień kobiet? przez Trzcina (2021-08-18 22:47:16)

Statystyki forum

Tematów: 1954, Postów: 7833


  Współpracują z portalem:

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Pasta miodowo-miętowa

Ryż cytrynowy z miodem

Kaczka pieczona z miodem, jabłkami i żurawiną

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Łosoś w musztardzie i miodzie

Koktajl z mango i ananasa z mlekiem kokosowym

Marchewka z jabłkiem i miodem

Tadeusz Kąkol

Tadeusz Kąkol

Autor tekstów

Emerytowany nauczyciel zawodu w Zespole Szkół Rolniczych. Obecnie zajmuje się pszczołami (12 uli) i ogrodnictwem (rośliny miododajne) w Grabowcu koło Zamościa.

Propolis - produkt pszczeli

Pszczelarz, a kto to taki?

Pyłek kwiatowy a pyłek pszczeli