Tag "świeżość miodu"
Artykuły
Skład chemiczny miodu – enzymy
Enzymy: diastaza, inwertaza, katalaza, fosfotaza Anna Celińska
Galerie
Forum
Pasujące tematy:
Brak pasujących tematów.
Pasujące kategorie:
Brak pasujących kategorii.
Brak pasujących tematów.
Brak pasujących kategorii.
Najnowsze ogłoszenia:
Ostatnio na forum:
Współpracują z portalem:
Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com
Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.
autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com
Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.
Autor tekstów
Właściciel gospodarstwa pasiecznego Ślężańskie Miody i serwisu partnerskiego www.slezanskiemiody.pl
Autorka tekstów
Studentka pedagogiki o specjalności resocjalizacja. Na co dzień pasjonatka pszczół miodnych i nie tylko. Szczególnie zainteresowana warunkami optymalnymi dla bytowania i rozwoju pszczół. Pasjonatka przyrody i długich spacerów.