Tag "właściwości enzymów w miodzie"
Artykuły
Skład chemiczny miodu – enzymy
Enzymy: diastaza, inwertaza, katalaza, fosfotaza Anna Celińska
Galerie
Forum
Pasujące tematy:
Brak pasujących tematów.
Pasujące kategorie:
Brak pasujących kategorii.
Brak pasujących tematów.
Brak pasujących kategorii.
Najnowsze ogłoszenia:
Ostatnio na forum:
Współpracują z portalem:
Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya
Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.
Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl
Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.
Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl
Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.