Tag "pszczelarstwo w Hiszpanii"
Artykuły
Nowatorski sposób na fałszywy miód
Już nie będzie można oszukiwać na miodzie! Krzysztof Dębski
Galerie
Forum
Pasujące tematy:
Brak pasujących tematów.
Pasujące kategorie:
Brak pasujących kategorii.
Brak pasujących tematów.
Brak pasujących kategorii.
Najnowsze ogłoszenia:
Ostatnio na forum:
Współpracują z portalem:
Autor tekstów
Doświadczony pszczelarz. Chowem pszczół zajmuje się od 1970 r. Obecnie jego pasieka zlokalizowana jest w ROD Bielany we Wrocławiu.
Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning
Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.
Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl
Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.
Autorka tekstów
Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.