Portal Pszczelarski

Tag "marketing pszczelarski"

Artykuły

Marketing pszczelarski w praktyce – promocja

Marketing pszczelarski w praktyce – promocja

Jak w praktyce wygląda promocja miodu? Anna Celińska
Marketing pszczelarski – opakowanie miodu

Marketing pszczelarski – opakowanie miodu

Opakowanie miodu - możliwości w marketingu pszczelarskim Anna Celińska
Marketing mix w pszczelarstwie

Marketing mix w pszczelarstwie

Produkt, cena, dystrybucja i promocja jako podstawowe obszary marketingu pszczelarskiego Marcin Balana
Marketing pszczelarski - publicity

Marketing pszczelarski - publicity

Jak pszczelarz może zaistnieć w mediach masowego przekazu? Anna Celińska
Marketing pszczelarski – Public Relations (PR)

Marketing pszczelarski – Public Relations (PR)

Działania PR w pszczelarstwie Anna Celińska
Marketing pszczelarski - ustalanie cen miodu

Marketing pszczelarski - ustalanie cen miodu

Na co zwrócić uwagę przy ustalaniu ceny miodu? Anna Celińska
Marketing pszczelarski - promocja sprzedaży produktów pszczelich

Marketing pszczelarski - promocja sprzedaży produktów pszczelich

Próbki miodu, rabaty, degustacje produktów pszczelich Anna Celińska
Marketing pszczelarski w praktyce – dystrybucja

Marketing pszczelarski w praktyce – dystrybucja

Który kanał dystrybucji miodu jest lepszy? Anna Celińska
Marketing pszczelarski w teorii – dystrybucja

Marketing pszczelarski w teorii – dystrybucja

W jaki sposób można sprzedawać miód? Anna Celińska
Marketing pszczelarski w praktyce - cena

Marketing pszczelarski w praktyce - cena

Jakie znaczenie w marketingu odgrywa cena miodu? Anna Celińska
Marketing pszczelarski w teorii - produkt

Marketing pszczelarski w teorii - produkt

Jak w teorii wykorzystać marketing względem produktu? Anna Celińska
Marketing pszczelarski w teorii - promocja

Marketing pszczelarski w teorii - promocja

Jak promować swój produkt? Anna Celińska
Marketing pszczelarski w praktyce - produkt

Marketing pszczelarski w praktyce - produkt

Jak w praktyce wykorzystać marketing względem produktu? Anna Celińska
Marketing pszczelarski - innowacje

Marketing pszczelarski - innowacje

Innowacja produktowa kluczem do pozyskania klientów w pszczelarstwie Anna Celińska
Marketing pszczelarski – etykieta

Marketing pszczelarski – etykieta

W jaki sposób etykieta wyróżni produkt pasieczny na rynku? Anna Celińska
Marketing pszczelarski w teorii – cena

Marketing pszczelarski w teorii – cena

Ustalanie ceny miodu w teorii Anna Celińska
Marketing pszczelarski – reklama

Marketing pszczelarski – reklama

Formy reklamy i ich wykorzystanie w pszczelarstwie Anna Celińska

Galerie

Forum

Pasujące tematy:

Marketing pszczelarski – reklama
15 Marca 2014

Marketing pszczelarski - publicity
09 Stycznia 2014


Pasujące kategorie:

Prawo i marketing w pasiece

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasteczka lekko miodowe

Pierniczki świąteczne z miodem

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami