Redaktor Muzeum Ziemi Miechowskiej
Wiedza pszczelarska

Historia ula
Z jakich uli korzystali pszczelarze w przeszłości? Muzeum Ziemi Miechowskiej

Korzyści z pszczelnictwa
Jakie korzyści były z pszczelarzenia? Muzeum Ziemi Miechowskiej

Najnowsze ogłoszenia:
Ostatnio na forum:
Współpracują z portalem:
Studentka biologii stosowanej na Uniwersytecie Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Prowadzi badania na temat profilaktyki i zwalczania warrozy u pszczoły miodnej.
Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)
Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.
Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl
Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.