Portal Pszczelarski

Grzegorz Tracz Wróć do całej mapy

jestem właścicielem, chcę uzupełnić dane

Adres pasieki:

57-210

Numer licencji weterynaryjnej:

02245624

Zakres prowadzonej działalności:

sprzedaż miodu i nieprzetworzonych produktów pszczelich




Inne pasieki w okolicy:

Siulerzycki Marek Pan Arkadiusz Bukalski PASIEKA WĘDROWNA Jan i Andrzej Szyperek PASIEKA SPECJALISTYCZNA inż. Krzysztof Podlewski Wolski Ryszard PRZY OGRODZIE BOTANICZNYM PAN W POWSINIE Andrzej Affek PASIEKA WĘDROWNA Marian Karbownik Pasieka u Alfreda Alfred Judycki Katarzyna Judycka Drążek Edward Leszek Boruc PASIEKA KOBYŁKA KOWALSCY Mroziński Marian

(Dane wszystkich pasiek/pszczelarzy zaczerpnięte ze strony Inspekcji Weterynaryjnej Głównego Inspektoratu Weterynaryjnego i umieszczone za wiedzą i zgodą wydawcy)

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

Kolejny krok w ratowaniu pszczół!

BeePower! w Polsce i za granicą

Opowiemy faktów full, jak w biznesie działa ul

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Tarta z brzoskwiniami i miodem

Szynka miodowo-musztardowa z rozmarynem

Żeberka w sosie czosnkowo-miodowym

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Szaszłyki z marynatą miodową

Skrzydełka z miodem i chili