Portal Pszczelarski

Warowy Andrzej Wróć do całej mapy

jestem właścicielem, chcę uzupełnić dane

Adres pasieki:

74-240

Numer licencji weterynaryjnej:

32125601

Zakres prowadzonej działalności:

sprzedaż produktów pszczelich




Inne pasieki w okolicy:

Jerzy Babiszkiewicz Antoni Galoch Kazimierz Guźniczak Halina i Edward Kociołek Janusz Gaus Olgierd Kustosz Eugeniusz Panas Janusz Kuźma Maria Babiszkiewicz Tokarz Alicja Zbigniew Burzak Edward Olejniczak

(Dane wszystkich pasiek/pszczelarzy zaczerpnięte ze strony Inspekcji Weterynaryjnej Głównego Inspektoratu Weterynaryjnego i umieszczone za wiedzą i zgodą wydawcy)



  Współpracują z portalem:

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Owsiane mini batoniki z białą czekoladą i miodem

Kuskus z warzywami, ziarnami i miodem

Krążki owsiane z żurawiną i miodem

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Marketing pszczelarski - promocja sprzedaży produktów pszczelich

Jak zbudować ul Dadanta? - poddasze, dennica, nadstawka i daszek

Pszczelarstwo – pasja czy praca?

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

Bee Power i Enactus WSZiB nagrodzony w konkursie! Cz. 2.

Opowiemy faktów full, jak w biznesie działa ul

BeePower! w Polsce i za granicą

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Nalewka jaśminowa z miodem

Bigos staropolski na winie z miodem