Portal Pszczelarski

Gospodarstwo pasieczne - Zając Henryk Wróć do całej mapy

jestem właścicielem, chcę uzupełnić dane

Adres pasieki:

28-506

Numer licencji weterynaryjnej:

26035606

Zakres prowadzonej działalności:

Sprzedaż produktów pszczelich




Inne pasieki w okolicy:

Gospodarstwo pasieczne – Kozikowski Piotr Gospodarstwo pasieczne- Baranowski Edward Gospodarstwo pasieczne - Borowicz Ewa Gospodarstwo pasieczne - Sekuła Leszek Gospodarstwo pasieczne -Słupik Waldemar Pszczelarstwo Kawa Mieczysław Gospodarstwo pasieczne - Kieca Konrad Gospodarstwo pasieczne - Prząda Piotr Gospodarstwo pasieczne- Jaros Adam Gospodarstwo pasieczne - Dybała Zygmunt Gospodarstwo pasieczne - Zuwała Franciszek Gospodarstwo pasieczne - Sadło Grzegorz

(Dane wszystkich pasiek/pszczelarzy zaczerpnięte ze strony Inspekcji Weterynaryjnej Głównego Inspektoratu Weterynaryjnego i umieszczone za wiedzą i zgodą wydawcy)

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

BeePower – Be or not to be, depends on a bee!

BeePower - prelekcja p. Adriana Suszki. Cz. 2.

Bee Power i Enactus WSZiB nagrodzony w konkursie! Cz. 1.

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Pierniczki z miodem na święta - wersja 1

Kuskus z warzywami, ziarnami i miodem

Amarantus z miodem i migdałami

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Partner serwisu

Stowarzyszenie działające na rzecz ekologii i protekcji owadów zapylających, głównie dziko żyjących pszczół. Sprawdź: www.naturaiczlowiek.org

Kontrowersje z życia pszczół - zaproszenie na wykład otwarty

Chroniąc pszczoły dbasz o siebie

Zrekultywowane tereny kopalni Górażdże jako potencjalne siedlisko występowania pszczół

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Szaszłyki z marynatą miodową

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem