Portal Pszczelarski

Gospodarstwo pasieczne- Baranowski Edward Wróć do całej mapy

jestem właścicielem, chcę uzupełnić dane

Adres pasieki:

28-500

Numer licencji weterynaryjnej:

26035603

Zakres prowadzonej działalności:

Sprzedaż produktów pszczelich




Inne pasieki w okolicy:

Gospodarstwo pasieczne - Prząda Piotr Adam Łękas Gospodarstwo pasieczne- Jaros Adam Gospodarstwo pasieczne – Przytuła Andrzej Gospodarstwo pasieczne - Mazurek Lesław Gospodarstwo pasieczne - Sadło Grzegorz Gospodarstwo pasieczne - Borowicz Ewa Gospodarstwo pasieczne – Kozikowski Piotr Gospodarstwo pasieczne - Kieca Konrad Gospodarstwo pasieczne - Sekuła Leszek Gospodarstwo pasieczne -Słupik Waldemar Gospodarstwo pasieczne - Jasińska Edyta

(Dane wszystkich pasiek/pszczelarzy zaczerpnięte ze strony Inspekcji Weterynaryjnej Głównego Inspektoratu Weterynaryjnego i umieszczone za wiedzą i zgodą wydawcy)

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Kurczak w różowej marynacie

Carpaccio z kaczki w miodowym dressingu

Kaczka duszona z miodem w sosie pomarańczowym na czerwonej kapuście

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Szaszłyki z marynatą miodową

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem