Portal Pszczelarski

Gospodarstwo pasieczne - Prząda Piotr Wróć do całej mapy

jestem właścicielem, chcę uzupełnić dane

Adres pasieki:

28-500

Numer licencji weterynaryjnej:

26035601

Zakres prowadzonej działalności:

Sprzedaż produktów pszczelich




Inne pasieki w okolicy:

Gospodarstwo pasieczne – Kozikowski Piotr Gospodarstwo pasieczne - Kieca Konrad Gospodarstwo pasieczne -Słupik Waldemar Gospodarstwo pasieczne - Zając Henryk Gospodarstwo pasieczne - Sekuła Leszek Gospodarstwo pasieczne - Borowicz Ewa Gospodarstwo pasieczne – Przytuła Andrzej Gospodarstwo pasieczne - Sadło Grzegorz Gospodarstwo pasieczne - Niedziela Bożena Gospodarstwo pasieczne- Jaros Adam Pszczelarstwo Kawa Mieczysław Gospodarstwo pasieczne- Baranowski Edward

(Dane wszystkich pasiek/pszczelarzy zaczerpnięte ze strony Inspekcji Weterynaryjnej Głównego Inspektoratu Weterynaryjnego i umieszczone za wiedzą i zgodą wydawcy)

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

SKN Apis

SKN Apis

Partner serwisu

Studenckie Koło Naukowe "Apis" funkcjonuje na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, kierując swoje działania do wszystkich miłośników owadów użytkowych.

Zbiórka nasion i sadzonek roślin miododajnych i pyłkodajnych. SKN Apis 2016

Karolina Wronowska

Karolina Wronowska

Studentka biologii stosowanej na Uniwersytecie Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Prowadzi badania na temat profilaktyki i zwalczania warrozy u pszczoły miodnej.

Varroa destructor - znaczenie i rys historyczny

Metody oceny stopnia inwazji Varroa destructor

Oddziaływanie Varroa destructor na rodzinę pszczelą

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Miodobranie - krok po kroku

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Bananowe chipsy z miodem

Bigos staropolski na winie z miodem