Portal Pszczelarski

Pasieka Jerzy Księżyk Wróć do całej mapy

jestem właścicielem, chcę uzupełnić dane

Adres pasieki:

59-720

Numer licencji weterynaryjnej:

02015605

Zakres prowadzonej działalności:

sprzedaż bezpośrednia nieprzetworzonych prod. pszczelich




Inne pasieki w okolicy:

Romuald Porcianko Roman Antosik Andrzej Kaszuba Pasieka Helena i Tadeusz Wydysz Pasieka Janusz Nahajewski Wojciech Trojnar Janusz Pilarski Pasieka Józef Torończak Krzysztof Zwierzyk Piotr Olbrych Stanisław Bal Pasieka Zbigniew Ożóg

(Dane wszystkich pasiek/pszczelarzy zaczerpnięte ze strony Inspekcji Weterynaryjnej Głównego Inspektoratu Weterynaryjnego i umieszczone za wiedzą i zgodą wydawcy)



  Współpracują z portalem:

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Sprzedaż miodu przez Internet - opodatkowanie

Wsparcie rynku produktów pszczelich w latach 2016/2017, 2017/2018, 2018/2019 - koszty podlegające refundacji oraz podmioty uprawnione do składania projektów

Pszczelarz a faktura VAT RR

Arboretum Inspiruje

Arboretum Inspiruje

Partner serwisu

Projekt edukacyjny realizowany w Gimnazjum Publicznym nr 1 im. Ks. Jana Twardowskiego w Czechowicach-Dziedzicach. W tym roku działania projektowe skupiają się wokół pszczół. Projekt jest laureatem konkursu grantowego „Z Kujawskim pomagam pszczołom”. Więcej na Facebook'u: Arboretum-Inspiruje

Arboretum Inspiruje do pomagania pszczołom

Kolorowanka o pszczołach dziełem gimnazjalistek

Arboretum Inspiruje podczas Święta Pszczół

SKN Apis

SKN Apis

Partner serwisu

Studenckie Koło Naukowe "Apis" funkcjonuje na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, kierując swoje działania do wszystkich miłośników owadów użytkowych.

Zbiórka nasion i sadzonek roślin miododajnych i pyłkodajnych. SKN Apis 2016

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Bigos staropolski na winie z miodem

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Bananowe chipsy z miodem