Portal Pszczelarski

Pasieka Zygmunt Misztal Wróć do całej mapy

jestem właścicielem, chcę uzupełnić dane

Adres pasieki:

42-445

Numer licencji weterynaryjnej:

24165610

Zakres prowadzonej działalności:

Sprzedaż bezpośrednia nieprzetworzonych produktów pszczelich




Inne pasieki w okolicy:

Pasieka Stacjonarna Czesław Ociepa Gospodarstwo Pasieczne Marek Żak Mirosław Korgól Piechota Krzysztof Marcin i Eugeniusz Gromada Michał Nocoń Stanisław Michałek Pasieka ''Uczciwa'' Zygmunt Kuta Mirosław Synowiec Gospodarstwo Rolne Ireneusz Tarnówka Majda Henryk Zygmunt Szczechla

(Dane wszystkich pasiek/pszczelarzy zaczerpnięte ze strony Inspekcji Weterynaryjnej Głównego Inspektoratu Weterynaryjnego i umieszczone za wiedzą i zgodą wydawcy)



  Współpracują z portalem:

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Agua fresca z borówek

Kurczak w różowej marynacie

Lekka sałatka z miodowym dressingiem

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Skład miodu

Właściwości i zastosowanie miodu

Działanie antyoksydacyjne (aktywność antybakteryjna) miodu

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Pierniczki świąteczne z miodem

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Kuskus z warzywami, ziarnami i miodem

Pierniczki z miodem na święta - wersja 2

Gniazdka z ciasta kataifi z miodem