Portal Pszczelarski

GOSPODARSTWO PASIECZNE Renata Filipczyk Wróć do całej mapy

jestem właścicielem, chcę uzupełnić dane

Adres pasieki:

42-512

Numer licencji weterynaryjnej:

24015608

Zakres prowadzonej działalności:

sprzedaż miodu i pyłku pszczelego




Inne pasieki w okolicy:

Józef i Teresa Dziurscy Gospodarstwo Pasieczne Na zboczu ''AGROVITABIO'' Giorgio De Stefani Waldemar Walczak PASIEKA ,,PODLASIE'' Nr 50/D/2007 Dacewicz Radomir Pasieka ,,Jurajski Bartnik'' Edward Haraziński, Dorota Kwicińska Gospodarstwo Pasieczne Zenon Kołacz Pasieka pszczelarska Iwona Figlus, Paweł Figlus Jan Bieniek Pasieka Pszczelarska ZDRÓWKO Włodzimierz Przyłucki Gospodarstwo Pszczelarskie Stanisław Kubik i Michał Kubik Pasieka Wędrowna Węgrzyna

(Dane wszystkich pasiek/pszczelarzy zaczerpnięte ze strony Inspekcji Weterynaryjnej Głównego Inspektoratu Weterynaryjnego i umieszczone za wiedzą i zgodą wydawcy)



  Współpracują z portalem:

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Imbirowe ciastka z miodowo-cytrynowym lukrem

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą

Nan-e qandi