Portal Pszczelarski

Andrzej Domoracki Wróć do całej mapy

jestem właścicielem, chcę uzupełnić dane

Adres pasieki:

16-404

Numer licencji weterynaryjnej:

20125607

Zakres prowadzonej działalności:

sprzedaż bezpośrednia produktów pszczelich nieprzetworzonych




Inne pasieki w okolicy:

Gertruda Zarzecka Paweł Karaś Helena Śledź Ryszard Orłowski Marcin Śledź Stanisław Truchan Mirosław Górski Pasieka Adamowa Pasieka Kinga Augustynowicz Adam Pietruszkiewicz Józef Iwaszko Andrzej Kozłowski Andrzej Bogucki Jolanta i Piotr Witkowscy

(Dane wszystkich pasiek/pszczelarzy zaczerpnięte ze strony Inspekcji Weterynaryjnej Głównego Inspektoratu Weterynaryjnego i umieszczone za wiedzą i zgodą wydawcy)

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Ogórki z miodem

Żeberka z rabarbarem pięciu smaków i miodem

Sałatka kobieca Keep smiling z miodem

Łukasz Karol Uliasz

Łukasz Karol Uliasz

Autor artykułów

Profesor i dr hc apiterapii i ziołolecznictwa, naturopata dyplomowany, pszczelarz zawodowy, rzeczoznawca chorób pszczół i specjalista pozyskiwania produktów pszczelich. Prefekt Akademii Apiterapii Medycznej i Ziołolecznictwa im. prof. Bogdana Kędzi, promującej dorobek prof. Kędzi oraz apiterapię w użyciu. Autor publikacji pszczelarskich, historycznych, medycznych i etnograficznych. Prowadzi izbę pamięci i mini skansen pszczelarsko-bartniczy w powiecie kozienickim.

Warunki dobrego rozwoju oraz zdrowia pszczół

Apiterapia praktyczna dla laika i medyka

Pyłek pszczeli - pozyskiwanie i szkodniki

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Szarlotka z karmelizowanymi migdałami

Nugat z orzechami, żurawiną i miodem

Tofu smażone w ziołach z miodem

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Ciasteczka imbirowe z miodem

Kurczak z sosem sojowym i miodem

Ogórki z miodem