Portal Pszczelarski

Gospodarstwo pasieczne Michał Czapor Wróć do całej mapy

jestem właścicielem, chcę uzupełnić dane

Adres pasieki:

46-200

Numer licencji weterynaryjnej:

16045628

Zakres prowadzonej działalności:

Produkcja i sprzedaż miodu, pyłku pszczelego, mleczka pszczelego, pierzgi i propolisu




Inne pasieki w okolicy:

Gospodarstwo pasieczne Eugeniusz Jasiński Gospodarstwo pasieczne Marek Czapor Gospodarstwo Pasieczne Róża Kraczkowska- Kyzioł Gospodarstwo pasieczne Małgorzata Lasek Gospodarstwo Pasieczne Jarosław Krawiec Gospodarstwo Pasieczne Wiktor i Maria Staniul Gospodarstwo pasieczne Sławomir Rogaczewski Gospodarstwo pasieczne Tomasz Pawłowski Gospodarstwo Pasieczne Zbigniew Janicki Gospodarstwo pasieczne Henryk Nosewicz Gospodarstwo Pasieczne Władysław Sulikowski Gospodarstwo pasieczne Jan Węgrzyn

(Dane wszystkich pasiek/pszczelarzy zaczerpnięte ze strony Inspekcji Weterynaryjnej Głównego Inspektoratu Weterynaryjnego i umieszczone za wiedzą i zgodą wydawcy)

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem

Słodka sałatka z kurczakiem

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

VI Interdyscyplinarna Konferencja TYGIEL

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 2.

Biały miód leśny z Mount Oku

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Wigilijne łazanki na bogato

Bananowe chipsy z miodem

Nalewka jaśminowa z miodem

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Chleb na owsiance z miodem

Kukurydziane bułeczki z miodem

Kruidnoten - holenderskie ekspresowe pierniczki z miodem