Portal Pszczelarski

Gospodarstwo Pasieczne Róża Kraczkowska- Kyzioł Wróć do całej mapy

jestem właścicielem, chcę uzupełnić dane

Adres pasieki:

46-211

Numer licencji weterynaryjnej:

16045614

Zakres prowadzonej działalności:

Produkcja i sprzedaż miodu




Inne pasieki w okolicy:

Gospodarstwo pasieczne Michał Czapor Gospodarstwo Pasieczne Wiktor i Maria Staniul Gospodarstwo pasieczne Jan Węgrzyn Gospodarstwo Pasieczne Władysław Sulikowski Gospodarstwo pasieczne Henryk Nosewicz Gospodarstwo Pasieczne Zbigniew Janicki Gospodarstwo pasieczne Eugeniusz Jasiński Gospodarstwo pasieczne Marek Czapor Gospodarstwo pasieczne Tomasz Pawłowski Gospodarstwo pasieczne Małgorzata Lasek Gospodarstwo pasieczne Sławomir Rogaczewski Gospodarstwo Pasieczne Jarosław Krawiec

(Dane wszystkich pasiek/pszczelarzy zaczerpnięte ze strony Inspekcji Weterynaryjnej Głównego Inspektoratu Weterynaryjnego i umieszczone za wiedzą i zgodą wydawcy)

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Wiktoria Bajek

Wiktoria Bajek

Autorka tekstów

Studentka pedagogiki o specjalności resocjalizacja. Na co dzień pasjonatka pszczół miodnych i nie tylko. Szczególnie zainteresowana warunkami optymalnymi dla bytowania i rozwoju pszczół. Pasjonatka przyrody i długich spacerów.

Poliuretan czy drewno - który materiał lepszy na ul?

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Wigilijne łazanki na bogato

Bananowe chipsy z miodem

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Bastani – perskie lody szafranowe

Konfitura z melona z imbirem i miodem

Imbirowe ciastka z miodowo-cytrynowym lukrem