Portal Pszczelarski

Zbigniew Durajczyk Wróć do całej mapy

jestem właścicielem, chcę uzupełnić dane

Adres pasieki:

05-520

Numer licencji weterynaryjnej:

14185614

Zakres prowadzonej działalności:

sprzedaż bezpośrednia miodu, pyłku, mleczka




Inne pasieki w okolicy:

Grycz Andrzej Krzysztof Dawidziak Piotr Zontek Pasieka Mieczyslaw Szlęzak Gospodarstwo Pasieczne Andrzej Kozioł Grzegorz Szymański Zdzisław Dolata Jan Orzechowski Agnieszka Spychała Roman Witkowski Gospodarstwo Pasieczne Kószka Piotr Kołacz Andrzej Wysogląd

(Dane wszystkich pasiek/pszczelarzy zaczerpnięte ze strony Inspekcji Weterynaryjnej Głównego Inspektoratu Weterynaryjnego i umieszczone za wiedzą i zgodą wydawcy)



  Współpracują z portalem:

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Kluski leniwe w sosie maślano-miodowym

Grillowana karkówka miodowa

Żeberka w sosie czosnkowo-miodowym

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą

Piernik sułtański

Bastani – perskie lody szafranowe

Tadeusz Kąkol

Tadeusz Kąkol

Autor tekstów

Emerytowany nauczyciel zawodu w Zespole Szkół Rolniczych. Obecnie zajmuje się pszczołami (12 uli) i ogrodnictwem (rośliny miododajne) w Grabowcu koło Zamościa.

Smotrawa okazała - roślina miododajna

Pszczelarz, a kto to taki?

Propolis - produkt pszczeli