Portal Pszczelarski

Józef Marek Majak Gospodarstwo Rolne Wróć do całej mapy

jestem właścicielem, chcę uzupełnić dane

Adres pasieki:

26-803

Numer licencji weterynaryjnej:

14015601

Zakres prowadzonej działalności:

Sprzedaż bezpośrednia nieprzetworzonych produktów pszczelich




Inne pasieki w okolicy:

Konrad Gowin Stanisław Jakubowski Pasieka Miody Domańskich Krzysztof Myszkowski Mieczysław Adamczyk Jan Braciszewski ,,Pasiek Murawscy Łukasz Murawski Marian Włodarczyk Krystyna i Stanisław Waraksa Paweł Kaźmierczak, Krzysztof Kaźmierczak, Józef Kaźmierczak Józef Rybarczyk Wojciech Domański

(Dane wszystkich pasiek/pszczelarzy zaczerpnięte ze strony Inspekcji Weterynaryjnej Głównego Inspektoratu Weterynaryjnego i umieszczone za wiedzą i zgodą wydawcy)

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Paulina Jamrozik

Paulina Jamrozik

Autorka tekstów oraz właścicielka Medis-online.pl

Założycielka Gabinetu Dietetycznego MEDIS. Na co dzień pomaga trwale zmienić nawyki żywieniowe swoim pacjentom. Pokazuje jak pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej, poprawić samopoczucie, samoocenę, a przede wszystkim zdrowie.

Domowy sposób na wzmocnienie odporności

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami

Kaczka po mazursku

Kutia wigilijna z miodem pitnym

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Chleb z szafranem i miodem

Chałka z szafranem i miodem

Imbirowe ciastka z miodowo-cytrynowym lukrem