Portal Pszczelarski

Stanisław Frąc Wróć do całej mapy

jestem właścicielem, chcę uzupełnić dane

Adres pasieki:

33-230

Numer licencji weterynaryjnej:

12045604

Zakres prowadzonej działalności:

sprzedaż bezpośrdenia produktów pszczelich nieprzetworzonych (miód)




Inne pasieki w okolicy:

Pasieka Leszek Szwed Joanna Spychała Gospodarstwo Sadowniczo-Pszczelarskie M.M. Materny Adam Materny Jan Warecki Gospodarstwo pasieczne - Joanna i Rafał Wasilczuk Gospodarstwo pasieczne - Mirosław Pawełek Gospodarstwo pasieczne - Kazimierz Głowacki Pasieka nad Wisłą Elżbieta i Dariusz Wójtowicz Władysław Duda, Gospodarstwo Pasieczne Bartnik Szczuciński KODER S.C Diana Dereń, Marek Dereń ul. Szczęśliwa 2, 30-650 Kraków Pasieka SOLIN Stanisław Nocoń Gospodarstwo pasieczne - Józef Karaś

(Dane wszystkich pasiek/pszczelarzy zaczerpnięte ze strony Inspekcji Weterynaryjnej Głównego Inspektoratu Weterynaryjnego i umieszczone za wiedzą i zgodą wydawcy)



  Współpracują z portalem:

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Owsiane mini batoniki z białą czekoladą i miodem

Szpinak z gruszką, pomarańczą i miodem

Szarlotka z karmelizowanymi migdałami

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Projekt Bartnik i polskie więziennictwo

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 2.

Pszczoły olbrzymie i czarny miód leśny

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Kontrola jakości miodu

Skład miodu

Działanie antyoksydacyjne (aktywność antybakteryjna) miodu