Portal Pszczelarski

[Inne] CUKIER POLSKI dla pszczół. Wybielany wapnem. Worki FOLIA lub papier 25 kg.


Lokalizacja:
Olsztyn,
woj. warmińsko-mazurskie
Pokaż na mapie

Numer1
Tel.: 515 499 277
iksom@interia.pl

Wyślij wiadomość

CUKIER POLSKI dla pszczelarzy i związków pszczelarskich.
Aby zobaczyć duże zdjęcie - proszę kliknąć myszką na zdjęcie.

Wybielany wapnem - bezpieczny dla pszczół.
Worki 25 kg - papier, folia.

Cukier w folii nie zbryla się, nie wilgotnieje,
zachowuje jakość przed długi czas.

KSC Toruń - Polska
Sudzucker - Polska
Tereos - Czechy
Nordzucker - Polska
Diamant - Polska

/Dostępność może się zmieniać/
....

Sprzedaż od 1 000 kg do 24 ton.

Paleta 1000 kg

Dostawa kurierem - palety.
Lub naszym transportem - 24 tony.

Cena do uzgodnienia.
Aktualna na telefon.

Więcej informacji na telefon.

Specyfikację cukru wysyłam na maila.

Tel: 515 499 277
....
Telefon czynny:
Pon. - Sob. w g. 8-18
Dla poważnie zainteresowanych do g.20.

Oddzwaniam na połączenia nieodebrane.
Czytam i odpowiadam, oddzwaniam na SMS-y.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 172

Dodano (08 Października 2025)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Pierogi z kaszą jaglaną, jabłkami i miodem

Kruidnoten - holenderskie ekspresowe pierniczki z miodem

Sałatka z kalafiora z miodem

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Skrzydełka z miodem i chili

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Łukasz Karol Uliasz

Łukasz Karol Uliasz

Autor artykułów

Profesor i dr hc apiterapii i ziołolecznictwa, naturopata dyplomowany, pszczelarz zawodowy, rzeczoznawca chorób pszczół i specjalista pozyskiwania produktów pszczelich. Prefekt Akademii Apiterapii Medycznej i Ziołolecznictwa im. prof. Bogdana Kędzi, promującej dorobek prof. Kędzi oraz apiterapię w użyciu. Autor publikacji pszczelarskich, historycznych, medycznych i etnograficznych. Prowadzi izbę pamięci i mini skansen pszczelarsko-bartniczy w powiecie kozienickim.

Łukasz Karol Uliasz - Rozważania o życiu i zdrowiu. Kontekst apiterapii

10 przykazań profilaktyki zdrowia

Pyłek pszczeli - pozyskiwanie i szkodniki

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Krem czekoladowo-owocowy z bazylią

Korzenna sałatka z tofu i miodem na jabłkach

Sałata rzymska z mandarynkami i ogórkiem