Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Zasobnik Sublimacyjny do walki z warrozą u Pszczół, Rurka Varroa Killer


Lokalizacja:
Jaśliska,
woj. podkarpackie
Pokaż na mapie

wicerej_pl
Tel.: 607258129
wicerejinfo@gmail.com

Wyślij wiadomość

CENA: 390zł

Nasz sklep pszczelarski online wicerej.pl
Nasz sprzęt zamawiać można na dotacje

Zasobnik Sublimacyjny do walki z warrozą (VARROA KILLER) do zwalczania warrozy u pszczół, odymiacz do leczenia pszczół. Za pomocą sublimatora odymia się pszczoły kwasem szczawiowym w postaci proszku lub kryształu. Jest to skuteczne narzędzie
do zwalczania warrozy i zapobiegania warrozie u pszczół.

Zasobnik Sublimacyjny posiada zasobnik na kwas szczawiowy, rurkę
dyfuzyjną ze stali nierdzewnej oraz gumowy izolowany uchwyt.

Możliwymi środkami do stosowania są: kwas szczawiowy w postaci
kryształu bądź proszku. Środki (kwas szczawiowy kryształ) te nie należy pod żadnym
pozorem rozcieńczać.

Do zasobnika sublimacyjnego będzie pasować większość palników grzewczych dostępnych na rynku.
Pokazany na zdjęciach kwas szczawiowy w postaci kryształów nie jest częścią zestawu.

Zestaw zawiera:
1. Zasobnik sublimacyjny (VARROA KILLER)
2. Zapasowe uszczelki zasobnika 2szt
3. Plastikowa miarka
4. Instrukcja obsługi

Długość rurki sublimacyjnej – 14,5cm
Długość całkowita – około 40cm
Wysokość – 16,5cm

Istnieje możliwość wysyłki na wskazany adres dowolnej ilości

Zapraszam do naszego sklepu internetowego wicerej.pl

W razie dodatkowych pytań proszę o kontakt

Zapraszamy do obejrzenia pozostałej oferty w naszym sklepie pszczelarskim wicerej.pl
Nasza oferta obejmuje: miodarki, topiarki do wosku, stoły do odsklepiania ramek, odstojniki do miodu, wanienki do odsklepiania, bluzy pszczelarskie, kombinezony, rękawice, kapelusze pszczelarskie, dłuta, podkurzacze, dyfuzory, podkarmiaczki, zasuwki, poławiacze pyłku, widelce do odsklepiania, sita do miodu, kraty odgrodowe i wiele innych.

Wysyłka sprzętu na terenie całego kraju.

Na każdy zakupiony towar udzielamy gwarancji. Wystawiamy faktury VAT. Nasz sprzęt można zamawiać na dotacje UE ARiMR.

Zdjęcia zostały wykonane przez firmę FHU WICEREJ, stanowią jej własność, opatrzone są znakami
wodnymi oraz logiem firmy. Zdjęcia przedstawiają realny wygląd produktu. Produkty innych
sprzedawców z naszymi zdjęciami, na których brak jest naszych znaków wodnych i logo firmy wicerej, oznaczają nielegalną kopię naszych zdjęć przez innych sprzedawców.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 59

Dodano (07 Października 2025)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Sałatka z ogórków w zalewie octowo-miodowej na zimę

Pieczone przepiórki miodowo-cynamonowe z kremem z pieczarek

Kutia wigilijna z miodem pitnym

Łukasz Karol Uliasz

Łukasz Karol Uliasz

Autor artykułów

Profesor i dr hc apiterapii i ziołolecznictwa, naturopata dyplomowany, pszczelarz zawodowy, rzeczoznawca chorób pszczół i specjalista pozyskiwania produktów pszczelich. Prefekt Akademii Apiterapii Medycznej i Ziołolecznictwa im. prof. Bogdana Kędzi, promującej dorobek prof. Kędzi oraz apiterapię w użyciu. Autor publikacji pszczelarskich, historycznych, medycznych i etnograficznych. Prowadzi izbę pamięci i mini skansen pszczelarsko-bartniczy w powiecie kozienickim.

Pyłek pszczeli - pozyskiwanie i szkodniki

Łukasz Karol Uliasz - Etyka pszczelarska i prawo naturalne w pszczelarstwie

Jak rozpoznać prawdziwy miód i unikać podróbek? Praktyczne wskazówki dla konsumenta

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Żeberka z rabarbarem pięciu smaków i miodem

Śledzie w korzennej marynacie z miodem

Pierogi z kaszą jaglaną, jabłkami i miodem