Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedam miód wielokwiatowy tegoroczny


Sprzedam miód wielokwiatowy tegoroczny oraz miody odmianowe. Miody są rozlane do beczek 200L po 290kg w każdej. W cenę miodu jest wliczona usługa rozlania miodu w słoiki lub hoboki na profesjonalnej linii oraz dekrystalizacja w profesjonalnych komorach na życzenie. Słoiki oraz wieczka po stronie zamawiającego. Możliwość negocjacji ceny przy większej ilości. Miód posiada wszelkie atesty. Więcej na stronie internetowej www.bartnik-kujawski.pl lub telefonicznie.
Gorąco zapraszam do współpracy.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1513

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (27 Sierpnia 2015)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Ciasteczka imbirowe z miodem

Ogórki z miodem

Sałata z grejpfrutem, serem pleśniowym i sosem winegret z miodem

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem

Słodka sałatka z kurczakiem

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasteczka lekko miodowe