Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Świeży POLSKI miód rzepakowy z sezonu 2025 HURTOWO w beczkach, HURT


Lokalizacja:
woj. pomorskie
Pokaż na mapie

Superglina
Tel.: 780044455
konkoltomasz@yahoo.com

Wyślij wiadomość

Sprzedam świeży - własny miód rzepakowy hurtowo z sezonu 2025. Miód jest w beczkach o wadze około 300kg. Posiadam tylko i wyłącznie miód bardzo dojrzały ze swoich pasiek położonych z dala od zabudowań - na czystych terenach Kaszub. Zawartość niektórych beczek ze sporą domieszką wielokwiatu wiosennego. Zainteresowanych mogę oprowadzić po pasiekach. Do odbioru w woj. pomorskim na terenie gospodarstwa pasiecznego mieszczącego się w gminie Puck.
Mogę pomóc w transporcie.


RZEPAKOWY w beczkach z własnej pasieki
Cena 12zł / kg.
tel. 780044455

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 100

Dodano (23 Czerwca 2025)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Praca na etat a pasieka do 80 pni

Wsparcie Rynku Produktów Pszczelich 2016/2019 - terminarz, wymagania, kosztorys

Przygotowanie projektów w ramach programu Wsparcia Rynku Produktów Pszczelich 2016/2017

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Tosty na słodko

Serniczki z malinami i miodem

Ciasto dyniowe z rabarbarem i miodem

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Chleb z szafranem i miodem

Konfitura z melona z imbirem i miodem

Bastani – perskie lody szafranowe

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Podział miodów pitnych

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie