Portal Pszczelarski

[Sprzedam] MIÓD WIELOKWIATOWY AROMATYCZNY I NATURALNY Z WŁASNEJ PASIEKI


Lokalizacja:
Mogiłowo,
woj. warmińsko-mazurskie
Pokaż na mapie

Pszczelarz_1
Tel.: 576429958
06pasieka@gmail.com

Wyślij wiadomość

Witam Szanowne Państwo.
Prowadzę Gospodarstwo Pasiecznie w wieloletnim doświadczeniem i oferuję na sprzedaż wysokiej jakości MIÓD WIELOKWIATOWY. Miód pochodzi z „Zielonych Płuc” Polski z województwa Warmińsko-Mazurskiego.
Sprzedaję miód hurtem w wiadrach i beczkach.

CENA ZA MIÓD WIELOKWIATOWY - 16zł/kg

Kupując miód z mojej Pasieki macie Państwo gwarancję oryginalności, aromatu i smaku.

Miód do odbioru po wcześniejszym kontakcie telefonicznym i umówieniu się na odbiór. Przy zamówieniu większej ilości możliwy dowóz do klienta.
Serdecznie zapraszam do kontaktu.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 411

Dodano (05 Czerwca 2025)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Webinarium Kim & Jim show: I bought bees. Now what? 2016

Konopie indyjskie i ich wpływ na pszczoły

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

Kolejny krok w ratowaniu pszczół!

BeePower - prelekcja p. Adriana Suszki. Cz. 2.

BeePower - prelekcja p. Adriana Suszki. Cz. 1.

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasteczka lekko miodowe

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasto z mąką z czarnego ryżu