Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Węza pszczela wielkopolska, dadant naturalna badana


Lokalizacja:
Łapsze Wyżne ,
woj. małopolskie
Pokaż na mapie

Mietko
Tel.: 787495975
mietek033@onet.eu

Wyślij wiadomość

Sprzedam węzę wielkopolską oraz Dadant walcowaną na ciepło, ilość arkuszy w kg : 14-16(wielkopolska)
Wymiary:
23.5x33.5 cm wielkopolska
26.5x41.4 cm Dadant
Węza produkowana w zakładzie wosk był sterylizowany.
Węza posiada piękny zapach, w 100% naturalna używam również jej u mnie w pasiece. Jest trochę grubsza dzięki czemu pszczoły nie dziurawią jej i bardzo szybko ją odbudowują, i zużywają mniejsze ilości miodu podczas budowy plastra .
Pracować z nią należy w temperaturze pokojowej.
Rozmiar:33.5x23.5
Wysyłka 25 zł
W razie pytań proszę kierować na priv
Zapraszamy państwa do oglądnięcia całej naszej oferty na stronie beestol.pl
Odpowiem na wszelkie pytania na priv bądź telefonicznie 7-8-7-4-9-5-9-7-5

Węza została zbadana pod kątem zafałszowania oraz została poddana badaniom na obecność zgnilca amerykańskiego w państwowym instytucie weterynarii w Puławach.
cena 65/kg

Istnieje możliwość wystawienia fv.
Zapraszamy na stronę firmową BEESTOL.PL
W OFERCIE RÓWNIEŻ ULE ODKŁADY.
Beestol.pl

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 163

Dodano (18 Maja 2025)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Koordynatorki projektu "Pszczoły w szkole"

"Pszczoły w szkole" to projekt realizowany w Katolickiej Szkołe Podstawowej SPSK im. Jana Pawła II w Chojnach i nagrodzony w konkursie grantowym "Z Kujawskim pomagamy pszczołom".

Młodzi detektywi szukają miejsc przyjaznych pszczołom

Pszczoły w szkole w czerwcu

Szkolny Dzień Pszczoły

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Bigos staropolski na winie z miodem

Wigilijne łazanki na bogato

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Rolada z szynki z pastą ziołową z olejem rzepakowym i morelami

Kutia wigilijna z miodem pitnym

Naleśniki ze skórką cytrynową i pyłkiem pszczelim

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.