Portal Pszczelarski

[Sprzedam] POLSKI cukier dla pszczół. Worki FOLIA lub papier 25 kg. Sprzedaż paletowa.


Lokalizacja:
Warszawa,
woj. mazowieckie
Pokaż na mapie

Numer1
Tel.: 515 499 277
polskimiod@interia.pl

Wyślij wiadomość

PROMOCJA!

Do wyczerpania zapasów magazynowych.

Cukier dla pszczół i firm.

POLSKI cukier z cukrowni KSC Toruń.
Krajowa Spółka Cukrowa - worki papierowe.
Lub Sudzucker Polska /w detalu cukier Królewski/
- worki foliowe.

Worki papierowe foliowe 25 kg.
Na palecie 800, 900, lub 1000 kg.

Cukier bielony wapnem - bezpieczny
dla pszczół.
....
Sprzedaż paletowa i samochodowa 24 tony.
Cena aktualna - na telefon - często się zmienia.
/Cena niższa niż w cukrowni/

Więcej informacji na telefon.

Specyfikację wysyłam na maila.

Tel. 515 499 277
....
Telefon czynny:
Pon. - Sob. w g. 8 - 18
Dla poważnie zainteresowanych do g. 20.
Oddzwaniam na połączenia nieodebrane.
Czytam i odpowiadam na SMS-y.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 222

Dodano (22 Marca 2025)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska działająca na terenie województwa mazowieckiego, zrzeszająca okoliczne koła pszczelarzy. Związek dba o edukację pszczelarzy zapraszając do Dyskusyjnego Klubu Pszczelarza ciekawych wykładowców, a poprzez swoje działania umożliwia członkom kół zaopatrzenie w matki, leki i sprzęt pszczelarski.

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Miodobranie - krok po kroku

Michał Piątek

Michał Piątek

Ekspert Portalu Pszczelarskiego

Pszczelarz, właściciel serwisu www.pogodnypiatek.pl, w którym prowadzi blog pszczelarski i zamieszcza nakręcone przez siebie filmy. Jeden z autorów dwumiesięcznika „Pasieka”, organizator konferencji pszczelarskich, wykładowca.

Skuteczna ochrona roślin bezpieczna dla owadów zapylających

Targi Sadowniczo-Warzywnicze Hort-Technika z panelem pszczelarskim - relacja

IV Konferencja KD Pszczółka - podsumowanie wydarzenia

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Skrzydełka z miodem i chili

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym