Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Matki po reproduktorkach linii Car Gema, Prima, Niemka


Przyjmę zamówienia na matki pszczele na sezon 2014. Matki po reproduktorkach linii Car Gema, Car Prima, Car Niemka. Matki nieunasienione od 20 maja w cenie po 18 zł, matki unasienione naturalnie ze sprawdzonym czerwieniem od 1 czerwca w cenie 45 zł. Przy 10 sztukach jedna gratis. Plus koszt przesyłki 12 zł. Matki bez dotacji. Tel.781471129 ,71-3968443- wieczorem, mail Stricta@wp.pl

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 4252

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (28 Kwietnia 2014)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Panna cotta z miodem i orzechami włoskimi

Pierogi z kaszą jaglaną, jabłkami i miodem

Domowa musztarda z miodem

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ciasto orzechowe z miodem

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Agua fresca z borówek

Kaczka z pieczarkami i miodem

Kaczka pieczona z miodem, jabłkami i żurawiną