Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Miód rzpakow i miód kremowany rzepakowy


Witam posiadam do sprzedania miód rzepakowy w słoikach 0.9 litra o wadze 1200g w cenie 25 zł za słoik.Miód rzepakowy kremowany w słoikach 0,9 litra o wadze 1200g w cenie 35zł. Miód pozyskany z terenów wniesień łódzkich.Posiadam sprzedaż bezpośrednią . Możliwość dowozu do klienta.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 319

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (13 Stycznia 2025)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

XI Targi Żywności pt. Życie W Ogrodzie

XVII Międzynarodowe Warsztaty Pszczelarskie w Jeleniej Górze

Naukowa Konferencja Pszczelarska pt. Nauka podstawowym filarem rozwoju pszczelarstwa 2025

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasteczka lekko miodowe

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie