Portal Pszczelarski

[Współpraca] CUKIER dla pszczół. POLSKI. Dla pszczelarzy i związków pszczelarskich.


Lokalizacja:
Warszawa,
woj. mazowieckie
Pokaż na mapie

Numer1
Tel.: 515 499 277
iksom@interia.pl

Wyślij wiadomość

POLSKI cukier dla pszczelarzy i związków pszczelarskich.

Wybielany wapnem - bezpieczny dla pszczół.
Worki 25 kg - papier, folia.

KSC Toruń - Polska
Sudzucker - Polska
Tereos - Czechy
Nordzucker - Polska
Diamant - Polska

/Dostępność może się zmieniać/
....

Sprzedaż od 800 kg do 24 ton.

Paleta 800, 900 lub 1000 kg

Dostawa kurierem - palety.
Lub naszym transportem - 24 tony.

Cena do uzgodnienia.
Zależna od ilości i miejsca dostawy.

Więcej informacji na telefon.

Specyfikację wysyłam na maila.

515 499 277
....
Telefon czynny:
Pon. - Sob. w g. 8-18
Dla poważnie zainteresowanych do g. 20...
Z niedzielą włącznie.
Oddzwaniam na połączenia nieodebrane
i SMS-y.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 264

Dodano (01 Stycznia 2025)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Sałata z grejpfrutem, serem pleśniowym i sosem winegret z miodem

Ciasteczka imbirowe z miodem

Pierniczki na miodzie

Fundacja Nasza Ziemia

Fundacja Nasza Ziemia

Partner serwisu

Organizacja pozarządowa założona w 1994 roku. Realizuje cele mające status pożytku publicznego, specjalizując się w edukacji ekologicznej i obywatelskiej.

Wyniki konkursu grantowego - z Kujawskim pomagamy pszczołom

Wyniki konkursu grantowego Z Kujawskim pomagamy pszczołom II

Konkurs grantowy - Z Kujawskim pomagamy pszczołom

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ciasto orzechowe z miodem

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę