Portal Pszczelarski

[Inne] Posiadamy biura kredytowe w całej Polsce


Lokalizacja:
Malopolskie,
woj. śląskie
Pokaż na mapie

Delphine
Tel.: 0465858629
delphine-daniel@net-c.com

Wyślij wiadomość

Witaj,
Szukasz pożyczki na wznowienie działalności lub projektów udzielamy wszystkim osobom fizycznym i firmom pożyczek gotówkowych w wysokości od 5000 do 30 500 000 euro wszystkim poważnym osobom, które są w realne potrzeby. Stopy procentowe wahają się od 3% w okresie od 1 do 25 lat maksimum. W rzeczywistości pożyczki te są udzielane zgodnie z zasadami zamknięcia i obowiązującymi przepisami regulującymi udzielanie i regulowanie pożyczek między osobami fizycznymi w Europie. Jestem gotów zadowolić moich klientów w ciągu maksymalnie 03 dni od otrzymania formularza zapytania. Skontaktuj się z nami, jeśli potrzebujesz pożyczki

E-mail: delphine-daniel@net-c.com

☎️ Numer WhatsApp: +32 465 85 86 29

Dziękuję i powodzenia

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 66

Dodano (29 Grudnia 2024)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Webinarium Kim & Jim show: I bought bees. Now what? 2016

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Kapusta czerwona z porto

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu

Imbirowe ciastka z miodowo-cytrynowym lukrem