Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Ślazowiec pensylwański / Sida hermathrodita Rusby


Ślazowiec pensylwański / Sida hermathrodita Rusby

sadzonki 2 letnie 20 zł/szt

1. roślina na cele energetyczne: OZE biogaz, biomasę - pellet, brykiet, roczne przyrosty do 4 m, wilgotność 10-12% (XII), 10-17 t/ha,
2. roślina miododajna VII-X, 280 kg/ha,
3. rekultywacja terenów zdegradowanych, podłoże dla grzybni
4. roślina wieloletnia, odporna na mrozy i suszę, nie wymaga nawożenia, gleby klasy VI i marginalne

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 592

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (25 Listopada 2024)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Partner serwisu

Stowarzyszenie działające na rzecz ekologii i protekcji owadów zapylających, głównie dziko żyjących pszczół. Sprawdź: www.naturaiczlowiek.org

Zostań bohaterem pszczół

Kontrowersje z życia pszczół - zaproszenie na wykład otwarty

Pszczoły i pszczelarstwo trzech kontynentów - zaproszenie na wykład

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Ogórki z miodem

Kurczak z sosem sojowym i miodem

Pierniczki na miodzie

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Kurs pszczelarski dla początkujących w Legionowie 2018

XXIII Wojewódzka Konferencja Pszczelarska w Karniowicach

Jaki osyp pszczół po zimowli 2017?

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie