Portal Pszczelarski

[Sprzedam] MIÓD LIPOWY ŚWIEŻY NATURALNY AROMATYCZNY Z WŁASNEJ PASIEKI TEGOROCZNY


Witam Szanowne Państwo. Prowadzę Gospodarstwo Pasiecznie w wieloletnim doświadczeniem i oferuję na sprzedaż wysokiej jakości tegoroczny świeży MIÓD LIPOWY.
Miód pochodzi z „Zielonych Płuc” Polski z województwa Warmińsko-Mazurskiego.

Oferuje na sprzedaż miód w większych pojemnościach typu wiadrach i beczkach.

Cena za 1kg -21 zł

Oto niektóre z powodów dlaczego warto kupić miód właśnie z mojej pasieki:
• miód jest świeży, naturalny, nierozgrzewany
• pochodzi z terenów „Zielonych Płuc Polski”
• jest miodem oryginalnym, szlachetnym, bez żadnych dodatków
• miody z mojej pasieki to gwarancja najwyższej jakości

Kupując mój miód macie Państwo gwarancję oryginalności, aromatu i smaku.

Posiadam w ofercie również na sprzedaż miody: lipowy, lipowo-spadziowy, wielokwiatowy, gryczany, akacjowy.

Miód do odbioru po wcześniejszym kontakcie telefonicznym i umówieniu się na odbiór.

Przy zamówieniu większej ilości możliwy dowóz do klienta.
Jeżeli u Państwa będą jakiekolwiek pytania to serdecznie zapraszam do kontaktu pod nr tel: 576 429 958
Pozdrawiam

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 769

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (04 Października 2024)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Paulina Jamrozik

Paulina Jamrozik

Autorka tekstów oraz właścicielka Medis-online.pl

Założycielka Gabinetu Dietetycznego MEDIS. Na co dzień pomaga trwale zmienić nawyki żywieniowe swoim pacjentom. Pokazuje jak pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej, poprawić samopoczucie, samoocenę, a przede wszystkim zdrowie.

Domowy sposób na wzmocnienie odporności

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Kaczka po mazursku

Pieczone przepiórki miodowo-cynamonowe z kremem z pieczarek

Naleśniki ze skórką cytrynową i pyłkiem pszczelim

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Słodka sałatka z kurczakiem

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie