Portal Pszczelarski

[Kupię] Zboiny skup pozostałości po wytopie ramek wosku wosk pszczeli


Skupujemy zboiny z suszu czyli pozostałości po przetopieniu ramek, odsklepin i ogólnie wszelkie pozostałości po pozyskiwaniu wosku.

Oferujemy cenę za 1 kg zboin 2 PLN - 4 PLN w zależności od jakości.

Kontakt: 663-440-987

Szczegóły dotyczące skupu zboin:

Przesyłane do nas zboiny nie powinny być spleśniałe ani zbyt wilgotne gdyż może to zaburzyć wagę przesłanego materiału.
W zboinach może być drut z ramek.

Powyżej 20 kg do 30 kg wysyłka paczki ze zboinami odbywa się na nasz koszt w tym celu prosimy o kontakt telefoniczny.

Po otrzymaniu zboin przekażemy pieniądze na wskazane konto.
Do przesyłki prosimy dołączyć dane nadawcy, numer konta bankowego oraz numer telefonu.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 161

Dodano (24 Sierpnia 2024)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Miodobranie - krok po kroku

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Skład miodu

Działanie antyoksydacyjne (aktywność antybakteryjna) miodu

Właściwości i zastosowanie miodu