Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Świeże Paski Szczawiowe Paski z kwasem szczawiowym i gliceryną 20szt


Cena: 27zł

Nasz sklep pszczelarski online www. wicerej.pl

Nasz sprzęt i akcesoria kupować można na dotacje

Posiadamy w ofercie świeże paski z kwasem szczawiowym i gliceryną. Jest to organiczny środek w postaci papierowych pasków nasączonych kwasem szczawiowym. Paski z roztworem kwasu szczawiowego na glicerynie. Kwas szczawiowy jest naturalnym środkiem tradycyjnie stosowanym przez pszczelarzy do ograniczania inwazji warrozy.

Produkt naturalny.

Bardzo skuteczny.
Jedno opakowanie zawiera 20 pasków.
Data produkcji: 12.07.2024r
Termin ważności: AŻ 2 lata od daty produkcji!!

Skład:

- kwas szczawiowy 33%,
- gliceryna roślinna 67%.
Chronić przed dziećmi. Nie nadaje się do spożycia. Działa szkodliwie w kontakcie ze skórą. Nie połykać. Nie wprowadzać do oczu / w przypadku dostania się do oczu ostrożnie płukać wodą oraz zasięgnąć porady lekarza. Podczas stosowania preparatu należy zachować szczególną ostrożność oraz stosować środki ochrony indywidualnej. Po otwarciu zużyć niezwłocznie. Gliceryna powoduje powolne uwalnianie kwasu.

1.2 Istotne zidentyfikowane zastosowania substancji lub mieszaniny oraz zastosowania odradzane
Zastosowania zidentyfikowane: odczynnik chemiczny stosowany w pszczelarstwie.
Zastosowania odradzane: nie określono

Nazwy niebezpiecznych substancji umieszczone na etykiecie:
Zawiera: kwas szczawiowy.
Zwroty wskazujące rodzaj zagrożenia
H318 Powoduje poważne uszkodzenie oczu
Zwroty wskazujące środki ostrożności:
P102 Chronić przed dziećmi.
P260 Nie wdychać mgły/par/rozpylonej cieczy.
P280 Stosować ochronę oczu.
P305+P351+P338 W PRZYPADKU DOSTANIA SI Ę DO OCZU: Ostrożnie płukać wodą przez kilka minut. Wyjąć soczewki kontaktowe, jeżeli są i można je łatwo usunąć. Nadal płukać.
P310 Natychmiast skontaktować się z OŚRODKIEM ZATRUĆ/ lekarzem.

Produkt nie jest lekiem

Należy stosować się do karty charakterystyki produktu
Nasza oferta obejmuje: miodarki, topiarki do wosku, stoły do odsklepiania ramek, odstojniki do miodu, wanienki do odsklepiania, bluzy pszczelarskie, kombinezony, rękawice, kapelusze pszczelarskie, dłuta, podkurzacze, dyfuzory, podkarmiaczki, zasuwki, poławiacze pyłku, widelce do odsklepiania, sita do miodu, kraty odgrodowe, syrop dla pszczół, ciasto fondant dla pszczół i wiele innych.

Wysyłka sprzętu na terenie całego kraju.
Na każdy zakupiony towar udzielamy gwarancji. Wystawiamy faktury VAT. Nasz sprzęt można zamawiać na dotacje UE ARiMR

Zdjęcia zostały wykonane przez firmę FHU WICEREJ, stanowią jej własność, opatrzone są znakami wodnymi oraz logiem firmy. Zdjęcia przedstawiają realny wygląd produktu. Produkty innych sprzedawców z naszymi zdjęciami, na których brak jest naszych znaków wodnych i logo firmy wicerej, oznaczają nielegalną kopię naszych zdjęć przez innych sprzedawców

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 723

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (23 Sierpnia 2024)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Bigos staropolski na winie z miodem

Wigilijne łazanki na bogato

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Kurczak z sosem sojowym i miodem

Ogórki z miodem

Pierniczki na miodzie

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Konopie indyjskie i ich wpływ na pszczoły

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Kapusta czerwona z porto

Bastani – perskie lody szafranowe

Piernik sułtański