Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Ciasto Dla Pszczół Apifood Protein+ PORCJOWANE 10KG (10x1kg) Fondant


Cena: 88zł/10kg

Nasz sklep pszczelarski online www.wicerej.pl

Nasz sprzęt i akcesoria kupować można na dotacje

Ciasto 10kg PORCJOWANE 10 x 1kg zapakowane w wygodny karton, każdy 1kg zapakowany w osobną wygodną w użyciu folię.

Wysyłamy każdą ilość. Możliwość wysyłki lub odbiór osobisty JAŚLISKA 69 RYNEK NAPRZECIWKO APTEKI

PRODUKTY APIFOOD I APICIASTO POSIADAJĄ POZYTYWNĄ REKOMENDACJĘ PZP

Posiadamy w ofercie Apiciasto Apifood Protein+ w opakowaniu 10kg (10 x1kg). Ciasto, Fondant, Pokarm dla pszczół APICIASTO PROTEIN+ jest wzbogacone nieaktywnymi drożdżami piwnymi „Saccharomyces cerevisiae” oraz mieszanką witaminowo – mineralną.

Gotowe ciasto dla pszczół Apiciasto PROTEIN+ zawiera 84 % suchej masy, stanowiąc bezpieczny i łatwy do pobierania pokarm dla pszczół.

• Apiciasto PROTEIN+ to nowy wzbogacony skład, który wykazuje pełne spektrum działania na rodzinę pszczelą. Formuła ta jest pomocna w odbudowie lub utrzymaniu siły rodziny pszczelej w okresie o słabej dostępności do naturalnych źródeł pyłku kwiatowego. Umożliwiają to odpowiednio dobrane źródła białka i witamin.

Apiciasto Protein+ przeznaczone jest do stosowania na wiosnę w celu pobudzenia rodziny pszczelej do rozwoju. Stworzone do szybkiej regeneracji rodzin pszczelich, zwłaszcza osłabionych po zimie. Zawiera zrównoważoną mieszankę składników, które wspomagają rozwój rodziny pszczelej w okresach gdy zasoby naturalne nie są wystarczające. Stosować po wiosennym oblocie pszczół oraz w okresie letnim podczas niedoborów naturalnego źródła pyłku kwiatowego.

Ciasto dla pszczół jest zapakowane w 1 kilogramowe woreczki, które po wycięciu na całej powierzchni jednej strony dostępu dla pszczół jest gotowe do użycia. Wyciętą powierzchnią należy położyć na ramkach lub na otworze w powałce. Zalecane dawkowanie produktu: 1-3 kg na 1 rodzinę

Zastosowanie:
• Suplement pyłku kwiatowego w okresie letnim
• Stymulacja wiosenna
• Regeneracja rodzin pszczelich osłabionych po zimie
• Tworzenie odkładów,
• Karmienie w okresie bezpożytkowym.

Składniki:
• glukozowo-fruktozowy ,
• sacharoza,
• nieaktywne drożdże piwne „Saccharomyces cerevisiae”,
• mieszanka witaminowo – mineralna.
• Cukry ogółem 78% , udział cukrów w suchej masie: glukoza 44%, fruktoza
36%, sacharoza 12%, nieaktywne drożdże piwne Saccharomyces cerevisiae
8%,witaminy i minerały 0,5%

Oferujemy produkty przeznaczone dla pszczół w formie ciasta / pasty.

Najlepsza cena, najwyższa jakość.

• Produkty dostosowane do specjalnych potrzeb żywieniowych pszczół, oparte na naturalnej diecie,
• W 100 % przyswajalne,
• Receptura chroni bilans energetyczny,
• Stała jakość produktu z nadzorowanego zakładu przez weterynarię,
• Gotowe do użycia i praktyczne
• Higieniczne
• Długi okres trwałości

Istnieje możliwość wysyłki na wskazany

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 97

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (07 Sierpnia 2024)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Webinarium Kim & Jim show: I bought bees. Now what? 2016

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Arboretum Inspiruje

Arboretum Inspiruje

Partner serwisu

Projekt edukacyjny realizowany w Gimnazjum Publicznym nr 1 im. Ks. Jana Twardowskiego w Czechowicach-Dziedzicach. W tym roku działania projektowe skupiają się wokół pszczół. Projekt jest laureatem konkursu grantowego „Z Kujawskim pomagam pszczołom”. Więcej na Facebook'u: Arboretum-Inspiruje

Arboretum Inspiruje do pomagania pszczołom

Arboretum Inspiruje podczas Święta Pszczół

Kolorowanka o pszczołach dziełem gimnazjalistek

Wiktoria Bajek

Wiktoria Bajek

Autorka tekstów

Studentka pedagogiki o specjalności resocjalizacja. Na co dzień pasjonatka pszczół miodnych i nie tylko. Szczególnie zainteresowana warunkami optymalnymi dla bytowania i rozwoju pszczół. Pasjonatka przyrody i długich spacerów.

Poliuretan czy drewno - który materiał lepszy na ul?

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Wigilijne łazanki na bogato

Bigos staropolski na winie z miodem