Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Ciasto Dla Pszczół Apifood Protein+ PORCJOWANE 10KG (10x1kg) Fondant


Lokalizacja:
Jaśliska,
woj. podkarpackie
Pokaż na mapie

wicerej_pl
Tel.: 607258129
wicerejinfo@gmail.com

Wyślij wiadomość

Cena: 88zł/10kg

Nasz sklep pszczelarski online www.wicerej.pl

Nasz sprzęt i akcesoria kupować można na dotacje

Ciasto 10kg PORCJOWANE 10 x 1kg zapakowane w wygodny karton, każdy 1kg zapakowany w osobną wygodną w użyciu folię.

Wysyłamy każdą ilość. Możliwość wysyłki lub odbiór osobisty JAŚLISKA 69 RYNEK NAPRZECIWKO APTEKI

PRODUKTY APIFOOD I APICIASTO POSIADAJĄ POZYTYWNĄ REKOMENDACJĘ PZP

Posiadamy w ofercie Apiciasto Apifood Protein+ w opakowaniu 10kg (10 x1kg). Ciasto, Fondant, Pokarm dla pszczół APICIASTO PROTEIN+ jest wzbogacone nieaktywnymi drożdżami piwnymi „Saccharomyces cerevisiae” oraz mieszanką witaminowo – mineralną.

Gotowe ciasto dla pszczół Apiciasto PROTEIN+ zawiera 84 % suchej masy, stanowiąc bezpieczny i łatwy do pobierania pokarm dla pszczół.

• Apiciasto PROTEIN+ to nowy wzbogacony skład, który wykazuje pełne spektrum działania na rodzinę pszczelą. Formuła ta jest pomocna w odbudowie lub utrzymaniu siły rodziny pszczelej w okresie o słabej dostępności do naturalnych źródeł pyłku kwiatowego. Umożliwiają to odpowiednio dobrane źródła białka i witamin.

Apiciasto Protein+ przeznaczone jest do stosowania na wiosnę w celu pobudzenia rodziny pszczelej do rozwoju. Stworzone do szybkiej regeneracji rodzin pszczelich, zwłaszcza osłabionych po zimie. Zawiera zrównoważoną mieszankę składników, które wspomagają rozwój rodziny pszczelej w okresach gdy zasoby naturalne nie są wystarczające. Stosować po wiosennym oblocie pszczół oraz w okresie letnim podczas niedoborów naturalnego źródła pyłku kwiatowego.

Ciasto dla pszczół jest zapakowane w 1 kilogramowe woreczki, które po wycięciu na całej powierzchni jednej strony dostępu dla pszczół jest gotowe do użycia. Wyciętą powierzchnią należy położyć na ramkach lub na otworze w powałce. Zalecane dawkowanie produktu: 1-3 kg na 1 rodzinę

Zastosowanie:
• Suplement pyłku kwiatowego w okresie letnim
• Stymulacja wiosenna
• Regeneracja rodzin pszczelich osłabionych po zimie
• Tworzenie odkładów,
• Karmienie w okresie bezpożytkowym.

Składniki:
• glukozowo-fruktozowy ,
• sacharoza,
• nieaktywne drożdże piwne „Saccharomyces cerevisiae”,
• mieszanka witaminowo – mineralna.
• Cukry ogółem 78% , udział cukrów w suchej masie: glukoza 44%, fruktoza
36%, sacharoza 12%, nieaktywne drożdże piwne Saccharomyces cerevisiae
8%,witaminy i minerały 0,5%

Oferujemy produkty przeznaczone dla pszczół w formie ciasta / pasty.

Najlepsza cena, najwyższa jakość.

• Produkty dostosowane do specjalnych potrzeb żywieniowych pszczół, oparte na naturalnej diecie,
• W 100 % przyswajalne,
• Receptura chroni bilans energetyczny,
• Stała jakość produktu z nadzorowanego zakładu przez weterynarię,
• Gotowe do użycia i praktyczne
• Higieniczne
• Długi okres trwałości

Istnieje możliwość wysyłki na wskazany

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 63

Dodano (07 Sierpnia 2024)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Miodobranie - krok po kroku

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Partner serwisu

Stowarzyszenie działające na rzecz ekologii i protekcji owadów zapylających, głównie dziko żyjących pszczół. Sprawdź: www.naturaiczlowiek.org

Chroniąc pszczoły dbasz o siebie

Badania: na jakim obszarze występuje pszczoła samotnica - zadrzechnia fioletowa?

Pszczoły i pszczelarstwo trzech kontynentów - zaproszenie na wykład

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Koordynatorki projektu "Pszczoły w szkole"

"Pszczoły w szkole" to projekt realizowany w Katolickiej Szkołe Podstawowej SPSK im. Jana Pawła II w Chojnach i nagrodzony w konkursie grantowym "Z Kujawskim pomagamy pszczołom".

Pszczoły w szkole w czerwcu

Młodzi detektywi szukają miejsc przyjaznych pszczołom

Szkolny Dzień Pszczoły

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Sałatka z ogórków w zalewie octowo-miodowej na zimę

Kaczka po mazursku

Naleśniki ze skórką cytrynową i pyłkiem pszczelim