Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Ciasto Dla Pszczół Apifood Protein+ PORCJOWANE 10KG (10x1kg) Fondant


Cena: 88zł/10kg

Nasz sklep pszczelarski online www.wicerej.pl

Nasz sprzęt i akcesoria kupować można na dotacje

Ciasto 10kg PORCJOWANE 10 x 1kg zapakowane w wygodny karton, każdy 1kg zapakowany w osobną wygodną w użyciu folię.

Wysyłamy każdą ilość. Możliwość wysyłki lub odbiór osobisty JAŚLISKA 69 RYNEK NAPRZECIWKO APTEKI

PRODUKTY APIFOOD I APICIASTO POSIADAJĄ POZYTYWNĄ REKOMENDACJĘ PZP

Posiadamy w ofercie Apiciasto Apifood Protein+ w opakowaniu 10kg (10 x1kg). Ciasto, Fondant, Pokarm dla pszczół APICIASTO PROTEIN+ jest wzbogacone nieaktywnymi drożdżami piwnymi „Saccharomyces cerevisiae” oraz mieszanką witaminowo – mineralną.

Gotowe ciasto dla pszczół Apiciasto PROTEIN+ zawiera 84 % suchej masy, stanowiąc bezpieczny i łatwy do pobierania pokarm dla pszczół.

• Apiciasto PROTEIN+ to nowy wzbogacony skład, który wykazuje pełne spektrum działania na rodzinę pszczelą. Formuła ta jest pomocna w odbudowie lub utrzymaniu siły rodziny pszczelej w okresie o słabej dostępności do naturalnych źródeł pyłku kwiatowego. Umożliwiają to odpowiednio dobrane źródła białka i witamin.

Apiciasto Protein+ przeznaczone jest do stosowania na wiosnę w celu pobudzenia rodziny pszczelej do rozwoju. Stworzone do szybkiej regeneracji rodzin pszczelich, zwłaszcza osłabionych po zimie. Zawiera zrównoważoną mieszankę składników, które wspomagają rozwój rodziny pszczelej w okresach gdy zasoby naturalne nie są wystarczające. Stosować po wiosennym oblocie pszczół oraz w okresie letnim podczas niedoborów naturalnego źródła pyłku kwiatowego.

Ciasto dla pszczół jest zapakowane w 1 kilogramowe woreczki, które po wycięciu na całej powierzchni jednej strony dostępu dla pszczół jest gotowe do użycia. Wyciętą powierzchnią należy położyć na ramkach lub na otworze w powałce. Zalecane dawkowanie produktu: 1-3 kg na 1 rodzinę

Zastosowanie:
• Suplement pyłku kwiatowego w okresie letnim
• Stymulacja wiosenna
• Regeneracja rodzin pszczelich osłabionych po zimie
• Tworzenie odkładów,
• Karmienie w okresie bezpożytkowym.

Składniki:
• glukozowo-fruktozowy ,
• sacharoza,
• nieaktywne drożdże piwne „Saccharomyces cerevisiae”,
• mieszanka witaminowo – mineralna.
• Cukry ogółem 78% , udział cukrów w suchej masie: glukoza 44%, fruktoza
36%, sacharoza 12%, nieaktywne drożdże piwne Saccharomyces cerevisiae
8%,witaminy i minerały 0,5%

Oferujemy produkty przeznaczone dla pszczół w formie ciasta / pasty.

Najlepsza cena, najwyższa jakość.

• Produkty dostosowane do specjalnych potrzeb żywieniowych pszczół, oparte na naturalnej diecie,
• W 100 % przyswajalne,
• Receptura chroni bilans energetyczny,
• Stała jakość produktu z nadzorowanego zakładu przez weterynarię,
• Gotowe do użycia i praktyczne
• Higieniczne
• Długi okres trwałości

Istnieje możliwość wysyłki na wskazany

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 246

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (07 Sierpnia 2024)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Krem czekoladowo-owocowy z bazylią

Tofu smażone w ziołach z miodem

Pierniczki z miodem na święta - wersja 2

Tadeusz Kąkol

Tadeusz Kąkol

Autor tekstów

Emerytowany nauczyciel zawodu w Zespole Szkół Rolniczych. Obecnie zajmuje się pszczołami (12 uli) i ogrodnictwem (rośliny miododajne) w Grabowcu koło Zamościa.

Miód - produkt pszczeli

Pyłek kwiatowy a pyłek pszczeli

Propolis - produkt pszczeli

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Właściwości i zastosowanie miodu

Skład miodu

Działanie antyoksydacyjne (aktywność antybakteryjna) miodu

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych