Portal Pszczelarski

[Sprzedam] MIÓD LIPOWO-SPADZIOWY ŚWIEŻY NATURALNY Z WLASNEJ PASIEKI Z 2024 ROKU


Witam Szanowne Państwo. Prowadzę Gospodarstwo Pasiecznie w wieloletnim doświadczeniem i oferuję na sprzedaż wysokiej jakości tegoroczny świeży MIÓD LIPOWO-SPADZIOWY.
Miód pochodzi z „Zielonych Płuc” Polski z województwa Warmińsko-Mazurskiego.

Oferuje na sprzedaż miód w większych pojemnościach typu wiadrach i beczkach.

Cena za 1kg -20 zł

Oto niektóre z powodów dlaczego warto kupić miód właśnie z mojej pasieki:
• miód jest świeży, naturalny, nierozgrzewany
• pochodzi z terenów „Zielonych Płuc Polski”
• jest miodem oryginalnym, szlachetnym, bez żadnych dodatków
• miody z mojej pasieki to gwarancja najwyższej jakości

Kupując mój miód macie Państwo gwarancję oryginalności, aromatu i smaku.

Posiadam w ofercie również na sprzedaż miody: lipowy, rzepakowy, wielokwiatowy oraz pyłek kwiatowy.

Miód do odbioru po wcześniejszym kontakcie telefonicznym i umówieniu się na odbiór.
Przy zamówieniu większej ilości możliwy dowóz do klienta.

Jeżeli u Państwa będą jakiekolwiek pytania to serdecznie zapraszam do kontaktu pod nr tel: 576 429 958
Pozdrawiam

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 409

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (23 Lipca 2024)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Kaczka duszona z miodem w sosie pomarańczowym na czerwonej kapuście

Koktajl 3 razy M (Melon, Mango, Miód)

Szynka miodowo-musztardowa z rozmarynem

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Pierniczki świąteczne z miodem

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Kiwi w cieście z miodem rzepakowym

Plackowe brownie z cukinią i miodem

Puszysty omlet z bananami