Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Matki pszczele Włoszki i Buckfast


Matki hodowlane unasiennione naturalnie, ze sprawdzonym czerwieniem po matce reprodukcyjnej
Backfast numer hodowlany KB 208 x KB 177(bezpośredni import z Danii) cena 100 zł.
Nowość ! Matki pszczele nowej linii hodowlanej.
Backfast numer hodowlany KB 315 x KB 187(bezpośredni import z Danii) cena 100 zł.
Włoszki unasiennione naturalnie 100 zł
Włoskie matki zarodowe pochodzą z północnych Włoch, przystosowane do zimowli w warunkach panujących zimą w Alpach, wczesny i szybki rozwój, wysoka wydajność produkcji miodu.
Matki dostępne do 10.09.2015, albo do wyczerpania zapasów.
tel. 697 206 993

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 10647

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (24 Lipca 2015)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

BeePower – Be or not to be, depends on a bee!

Enactus WSZiB i Portal Pszczelarski

Bee Power i Enactus WSZiB nagrodzony w konkursie! Cz. 1.

Ernest Bryll

Ernest Bryll

Autor tekstów

Polski poeta, pisarz, autor tekstów piosenek, dziennikarz, tłumacz i krytyk filmowy. Właściciel strony bryll.pl

Modlitwa - Ernest Bryll

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami