Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedaż ramek do uli o dowolnej modyfikacji po cenie producenta


Sprzedaż ramek do uli o dowolnej modyfikacji po cenie producenta.
Drewno użyte do produkcji - drewno sosnowe
Warunki produkcji i dostawy indywidualnego zamówienia klienta - 2 miesiące
Płatność - po dostarczeniu towaru do magazynu.
Najpopularniejsze modele ram są zawsze w magazynie.
Minimalne zamówienie - 1 ciężarówka = 26 palet
Dostawa na terenie UE jest bezpłatna

VTZIMAX Group
Tel.: +358 503 512 350 (WhatsApp, Telegram, Skype)
Email: vtzimax-trade@vtzimax.com
Website: vtzimax.com
Video: https://youtu.be/odelwVGv_UY

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 271

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (16 Maja 2024)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska założona przed II wojną światową działająca głównie na terenie powiatu mińskiego, ale zrzeszająca również pszczelarzy z innych rejonów. Celem Koła jest prowadzenie wszechstronnej działalności na rzecz pszczelarstwa i ekologii. Duży nacisk kładziony jest na edukację pszczelarzy jak również poszerzanie świadomości dzieci i młodzieży o roli pszczół w ekosystemie.

I Mazowiecka Konferencja Pszczelarska w Mińsku Mazowieckim

Karolina Wronowska

Karolina Wronowska

Studentka biologii stosowanej na Uniwersytecie Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Prowadzi badania na temat profilaktyki i zwalczania warrozy u pszczoły miodnej.

Varroa destructor - znaczenie i rys historyczny

Stan warrozy w pasiekach za pomocą obserwacji osypu zimowego - badanie

Metody oceny stopnia inwazji Varroa destructor

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasto z mąką z czarnego ryżu