Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Miód nektarowo-spadziowy z własnej pasieki


Ogłoszenie nieaktualne!
---

Oferuję miód nektarowo-spadziowy z własnej pasieki. Zbiór tegoroczny. Pasieka położona w niedalekiej odległości od Bieszczad, w czystych terenach leśnych, z dala od drogi, prowadzona rodzinnie od kilkunastu lat.

Oferuję miód w słoikach 0,9 litra - ok.1,20 kg
Cena za słoik - 30 zł. Możliwość negocjacji ceny przy zakupie dużych ilości.
Istnieje również możliwość zakupu miodu do własnych pojemników.

Odbiór wyłącznie osobisty. Wieś Roztoka położona 16 km od miejscowości Bircza, 33 km od miasta Sanok, 32 km od miasta Ustrzyki Dolne, 45 km od Przemyśla.

Uprzedzając pytania - miód jest w 100% naturalny, bez żadnych dodatków.

Serdecznie zapraszam :)

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 4408

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (22 Lipca 2015)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska działająca na terenie województwa mazowieckiego, zrzeszająca okoliczne koła pszczelarzy. Związek dba o edukację pszczelarzy zapraszając do Dyskusyjnego Klubu Pszczelarza ciekawych wykładowców, a poprzez swoje działania umożliwia członkom kół zaopatrzenie w matki, leki i sprzęt pszczelarski.

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Kutia wigilijna z miodem pitnym

Pieczone przepiórki miodowo-cynamonowe z kremem z pieczarek

Kaczka w marynacie korzennej pieczona w miodzie pitnym

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Żurawina z miodem i wanilią

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ciasto orzechowe z miodem

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi