Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Cukier dla pszczół i firm. POLSKI. Worki 25 kg. Papierowe lub foliowe.


Cukier dla pszczół i firm.

Wybielany wapnem - bezpieczny dla pszczół.

Producent:
KSC Toruń,
Nordzucker Polska,
Sudzucker Polska
Diamant Polska
Tereos Czechy

/ Dostępność może się zmieniać/

Cena brutto - od 3,25 zł / kg - z kurierem i paletą.

Worki po 25 kg - jak na zdjęciach.
/ Inne opakowania - informacje na telefon/

Sprzedaż samochodowa 24 tony -

- cena jest ustalana indywidualnie

Paleta 800, 900 lub 1000 kg

Dostawa kurierem.

1T - z dostawą - od 3 250 zł.

Więcej informacji na telefon.

Specyfikację wysyłam na maila.

515 499 277
....
Telefon czynny:
Pon. - Sob. w g. 8-18
Dla poważnie zainteresowanych do g. 20...
Z niedzielą włącznie.
Oddzwaniam na połączenia nieodebrane
Odpowiadam na SMS-y.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 441

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (11 Maja 2024)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Podział miodów pitnych

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Tadeusz Kąkol

Tadeusz Kąkol

Autor tekstów

Emerytowany nauczyciel zawodu w Zespole Szkół Rolniczych. Obecnie zajmuje się pszczołami (12 uli) i ogrodnictwem (rośliny miododajne) w Grabowcu koło Zamościa.

Propolis - produkt pszczeli

Smotrawa okazała - roślina miododajna

Pszczelarz, a kto to taki?

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Miodowe ciasto z sezamową bezą