Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Wyprzedaż pyłku w cenie hurtowej


Wyprzedaż pyłku w cenie hurtowej
Pyłek jest suchy i czysty
Rodzaj opakowania - pakowanie próżniowe 25 kg.
Płatność – po dostarczeniu towaru do Twojego magazynu.
Minimalne zamówienie – od 100 kg.
Dostawa na terenie UE jest bezpłatna

Cena - 43 zł (możliwa płatność gotówkowa i bezgotówkowa)

VTZIMAX Group
Tel.: +358 503 603 142 (WhatsApp, Telegram, Skype)
Email: trade@vtzimax.com
Website: vtzimax.com

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 207

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (30 Kwietnia 2024)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Agua fresca z borówek

Letnia sałatka z szynką, melonem i miodem

Carpaccio z kaczki w miodowym dressingu

Grzegorz Belica

Grzegorz Belica

Autor tekstów oraz Koordynator Fab Lab Łódź

Fab Lab Łódź to organizacja propagująca idee zrób to sam, samowystarczalności i rozwoju umiejętności praktycznych. Jednym z elementów jaki rozwijają jest edukacja w zakresie hodowli pszczół i roli jaką pełnią w naturze i gospodarce człowieka.

Warsztaty pszczelarskie w Fab Lab Łódź - relacja z wydarzenia

Warsztat: Sami robimy ul wielkopolski

III edycja warsztatów: Sami robimy ul wielkopolski

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Obserwacja pracy warszawskich pszczół online

XXXVI Ogólnopolskie Dni Pszczelarza w Przemkowie

Zmarł pszczelarz - Stefan Drzyzga 2017

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Imbirowe ciastka z miodowo-cytrynowym lukrem

Konfitura z melona z imbirem i miodem

Chałka z szafranem i miodem