Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedaż wosku pszczelego w brykietach po cenach hurtowych


Sprzedaż wosku pszczelego w brykietach po cenach hurtowych.
Płatność – po dostarczeniu towaru do Twojego magazynu.
Minimalne zamówienie – od 1000 kg.
Dostawa na terenie UE jest bezpłatna.
Wosk pszczeli posiada międzynarodowe certyfikaty wiodących firm branżowych Intertek i QSI (Brema, Niemcy).

Cena - 36 zł (możliwa płatność gotówkowa i bezgotówkowa)

VTZIMAX Group
Tel.: +358 503 603 142 (WhatsApp, Telegram, Skype)
Email: trade@vtzimax.com
Website: vtzimax.com

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 198

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (11 Kwietnia 2024)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

BeePower - prelekcja p. Adriana Suszki. Cz. 1.

BeePower! w Polsce i za granicą

Kolejny krok w ratowaniu pszczół!

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Partner serwisu

Stowarzyszenie działające na rzecz ekologii i protekcji owadów zapylających, głównie dziko żyjących pszczół. Sprawdź: www.naturaiczlowiek.org

Kontrowersje z życia pszczół - zaproszenie na wykład otwarty

Chroniąc pszczoły dbasz o siebie

Walne zgromadzenie członków Stowarzyszenia Natura i Człowiek

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z nutką chili

Marchewka z jabłkiem i miodem

Udka z kurczaka z ketchupem i miodem

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Kaczka w marynacie korzennej pieczona w miodzie pitnym

Naleśniki ze skórką cytrynową i pyłkiem pszczelim

Pieczone przepiórki miodowo-cynamonowe z kremem z pieczarek